«Εγγυήσεις αλλιώς ελεύθεροι»

Στην έκδοση ανακοίνωσης έπειτα από την συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκο Τσεκούρα, η οποία έγινε υπό την παρουσία του Θάνου Θεοδώρου ο οποίος εκτελεί χρεή Δημάρχου, αλλά και του Αντιδημάρχου Δημήτρη Πέγιου, προχώρησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι τελευταίοι μέσω αυτής ζητούν την λύση των συμβολαίων τους, ενώ ξεκαθάρισαν πως για να συνεχίσουν στην ομάδα θα πρέπει να τους δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις που να τους διασφαλίζουν ότι αυτή θα ολοκλήρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Εμείς οι εναπομείναντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου συναντηθήκαμε σήμερα με τον πρόεδρο και τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου παρουσία του εκτελούντα χρέη Δημάρχου κ. Θάνου Θεοδώρου και του Αντιδήμαρχου κ. Δημήτρη Πέγιου.
Ωστόσο από τη συνάντηση αυτή δεν δόθηκε καμία λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Σεβόμαστε πλήρως τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Ωστόσο επειδή είμαστε οικογενειάρχες και επαγγελματίες ζητάμε την άμεση λύση των συμβολαίων μας, εκτός αν μας εγγυηθούν ότι η ομάδα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.
Εκ μέρους όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών

Οι αρχηγοί
Δημήτρης Αρβανίτης
Σταμάτης Καρράς
Νίκος Μπουτζίκος»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις