Κρητικό δημοσίευμα στέλνει παίκτες των Χανίων στη Νίκη Βόλου

Η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ να μη δώσει παράταση στις ανανεώσεις παικτών για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες φέρνει ανατροπή μεταγραφικού σχεδιασμού στα Χανιά, ενώ κάποιοι παίκτες που είχαν συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα υποχρεωτικά θα μείνουν ελεύθεροι. Δημοσίευμα του athlitiko.gr που εδρεύει στην Κρήτη, κάνει λόγο για παίκτες των Χανίων που αν μείνουν ελεύθεροι θα μπουν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Οι εξελίξεις με το θέμα των ανανεώσεων για τις ΠΑΕ που δεν εξασφάλισαν άδεια για τη Super League 2 φέρνει στην έξοδο από τα Χανιά ποδοσφαιριστές τους οποίους εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια ο Αλέκος Βοσνιάδης, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει και στη Νίκη Βόλου.

Ο Βαγγέλης Ανδρέου (ήδη δημοσιεύματα από τον Βόλο τον… έστελναν πακέτο με τον Γρομητσάρη στη Νίκη) εάν δεν είναι ανάμεσα στους δύο “εκλεκτούς” των Χανίων από την εξάδα που ανανέωσαν αλλά δεν μπορούν να μείνουν στην ομάδα είναι μία περίπτωση που κάθε άλλο παρά αδιάφορο αφήνει τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρατεύσει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας και τους Κώστα Παναγιωτούδη και Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

Ηδη από το περσινό ρόστερ των Χανίων έχουν ενταχθεί στη Νίκη οι αρχηγοί Πασχάλης Κάσσος και Χρήστος Γρομητσάρης, ενώ η παρέα των πρώην “Χανιωτών”  έχει διευρυνθεί με την παρουσία των Ξενοφώντα Πάνου, Χρήστου Τζιώρα, Θωμά Βασιλείου.

Τέλος, υπάρχει και μία περίπτωση παίκτη που δεν έγινε “Χανιώτης”, αλλά απασχόλησε έντονα τη χανιώτικη ομάδα και δεν είναι άλλη από αυτή του Σάββα Σιατραβάνη, ο οποίος τελικά κατέληξε στη Νίκη Βόλου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις