Ηρακλής: Μπήκαν οι υπογραφές για τη «νέα εποχή»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Νέα εποχή για τον Ηρακλή με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με την ΠΑΕ Τρίγλιας.

Σε νέα μονοπάτια προχωράει πλέον ο Ηρακλής, καθώς υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Τρίγλια και ο «Γηραιός» επέστρεψε και επίσημα στην Super League 2. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε όλο αυτό που συνέβη είναι μια «χρυσή ευκαιρία» για την ομάδα προκειμένου να αφήσει πίσω της όσα έχει περάσει στο παρελθόν και πλέον να επιστρέφει «εκεί που ανήκει».

Σε μια εκδήλωση που ήταν φορτισμένη συναισθηματικά κυρίως από την πλευρά των ανθρώπων της Τρίγλιας ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλή Φώτης Θέος πήρε πρώτος τον λόγο και όπως τόνισε μεταξύ άλλων «δεν πρόκειται να δώσουμε ξανά τόσο εύκολα την ομάδα όπως συνέβη στο παρελθόν και το πληρώσαμε».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρω ότι σήμερα θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότεροι αλλά λόγω covid δεν μπορούμε. Σήμερα ξεκινάει ξανά ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής αναγεννιέται από τον κόσμο του σε όλο τον κόσμο. Καταφέραμε πολύ σύντομα να είμαστε εδώ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Σήμερα μιλάμε για ένα σωματείο που από τις 5 Φεβρουαρίου δεν χρωστάει πουθενά και ευχόμαστε όσο είναι στα χέρια μας να μην χρωστάει πουθενά. Δεν θέλουμε να περάσει κανείς αυτά που περάσαμε εμείς.

Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο μέγεθος και το ξέρουμε όλοι, δεν φοβάται, δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν και θα προχωρήσει μόνος του όπως ξέρει και με τις δικές μας δυνάμεις θα ξεκινήσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα είμαστε εγγυητές σε όποιον θέλει να έρθει. Δεν θα ξαναδώσουμε την ομάδα τόσο εύκολα όπως γινόταν στο παρελθόν και όπως φαντάζονται κάποιοι. Θέλουμε όποιος έρθει να γιγαντώσει τον Ηρακλή.

Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει έχουμε δυο όπλα. Τον τεράστιο κόσμο του Ηρακλή και έναν άνθρωπο και αυτούς που έχει δίπλα του στην ΠΑΕ Τρίγλια που μας δίνει την ευκαιρία να υπάρχουμε σαν Ηρακλής και εύχομαι η περιοχή να μεγαλώσει και άλλο την οικογένεια του Ηρακλή. Πρέπει να είμαστε εντάξει μαζί τους. Η οικογένεια του Ηρακλή πρέπει να είναι ενωμένη. Είναι χρυσή ευκαιρία να βάλουμε νερό στο κρασί μας όλοι και να προχωρήσουμε. Ο Ηρακλής θα είναι στην Μίκρα. Θα παίξει στο Καυταντζόγλειο μέχρι να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Όλα θα είναι Ηρακλής και θα προσέξουμε να μην πατήσουμε σε νάρκη που κάποιοι θα βάλουν».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίγλιας Στράτος Ευγενίου, ο οποίος αφού «λύγισε» μετά το τέλος της Τρίγλιας ανέφερε: «Καλησπέρα και από μένα. Είναι μια μέρα που η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη. Ξεκινήσαμε στην Τρίγλια πριν από τέσσερα χρόνια και δεν πιστέψαμε ότι θα φτάσουμε εδώ που είμαστε. Δυστυχώς όμως τα ωραία φτάνουν στο τέλος και κάποιοι λόγοι μας έφτασαν ως εδώ, οικονομικοί και μη. Θέλω να ευχηθώ στους ανθρώπους του Ηρακλή το καλύτερο δυνατό. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους ηθικά αλλά ψάχνουμε σαν Δ.Σ. στην Τρίγλια να απεμπλακούμε από το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια άπαντες κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, με την Mikriliga.com να ρωτάει «ποιο θα είναι το μέλλον αν δεν βρεθεί επενδυτής». Σε αυτό απάντησε ο Στράτος Ευγενίου, ο οποίος ανέφερε:

«Ένας από τους λόγους που καθυστέρησε η συμφωνία είναι ότι δεν θέλαμε να πέσει η προσπάθεια στο κενό. Θέλαμε να αποζημιωθεί η Τρίγλια και να είχαμε κάποιες εγγυήσεις ότι η ομάδα θα έχει ζωή. Ο Α.Σ. Ηρακλής και ο κόσμος του έχει ανταπεξέλθει αλλά έχει δρόμο πολύ μπροστά του και θα πρέπει να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί δίπλα του.

Αυτό που λέω πάντα είναι να μην κοιτάζουμε το όνομα Ηρακλής και ότι πρέπει να είναι στην Super League. Πρέπει να αποκτήσει σωστές βάσεις έτσι ώστε να μην έχει ανάγκη κανέναν αλλά μόνο τον κόσμο του συλλόγου. Οι επενδυτές είναι κάτι παροδικό και μπορεί να μας αφήσουν σε χειρότερη κατάσταση από ότι είμαστε τώρα. Κοιτάμε να έχουμε βάσεις σωστές».

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις