Δεν υπάρχει θέμα με Παπαδόπουλο στα Χανιά

Κανένα θέμα Παπαδοπούλου υπάρχει στο στρατόπεδο των Χανίων όσον αφορά την θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 49χρονος προπονητής συνεχίζει μάλιστα να “χτίζει” με ιδιαίτερο ζήλο το ρόστερ που θ’ αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το ζήτημα προκύπτει λόγω δημοσιεύματος από ιστοσελίδα, το οποίο έχει προκαλέσει εντύπωση. Παρότι στα Χανιά δεν υπάρχει κάποια αναφορά επίσημη ή ανεπίσημη που να βασίζεται πάνω στα όσα έχουν γραφτεί, μιας και έγινε λόγος ότι η θέση του Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία των Χανίων είναι επισφαλής, επί της ουσίας το δημοσίευμα προκύπτει να μην έχει κάποια βάση -αντίθετα ο Παπαδόπουλος είναι και θα παραμείνει ο προπονητής των Χανίων για τη σεζόν που έρχεται.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος δείχνει όλο αυτό το διάστημα ιδιαίτερα προβληματισμένος για το πώς ουσιαστικά καταλήγει να γίνεται η ενίσχυση της ομάδας, ενώ πριν από λίγο καιρό και ειδικότερα πριν προκύψουν τα δυσάρεστα σχετικά με την αδειοδότηση της ΠΑΕ, ο ίδιος είχε φροντίσει στο να προχωρήσουν σε προφορικό επίπεδο τουλάχιστον αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις. Η δουλειά αυτή του Παπαδόπουλου θα φαινόταν ξεκάθαρα αυτή την περίοδο εφόσον δεν είχαν προκύψει όλα αυτά τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί και που αφενός αποδίδονται στη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ και αφετέρου στη νέα άσχημη εξέλιξη που παρουσιάστηκε με το θέμα των ανανεώσεων…

Όπως και να ‘χει, ο Παπαδόπουλος υπολογίζεται κανονικά ως ο προπονητής των Χανίων για τη νέα σεζόν, έχοντας πέσει με τα μούτρα μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να βρεθούν οι παίκτες που θα μετατρέψουν σε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικό το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν που είναι μπροστά.

Πηγή: Athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις