Βέροια: Επένδυση στο μέλλον με τρεις παίκτες

Πέρα από τους Δημόπουλο, Γαβριηλίδη και Ορφανίδη, οι οποίοι ανακοινώθηκαν επίσημα από την ΠΑΕ Βέροια, στην πρώτη προπόνηση της «Βασίλισσας» έδωσαν το παρών άλλα τρία νέα πρόσωπα, από τα οποία τα δύο αποτελούν μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

Ο λόγος για τον 21χρονο Μανώλη Περδίκη (δεξιά στην φωτο), που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκα στον ΟΦ Ιεράπετρας και στο πρωτάθλημα της SL2.

Επίσης, μπορεί να αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή της ΒΕΡΟΙΑΣ, όμως ακόμη δεν ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ. Ο λόγος για τον 18χρονο Μοχάμεντ Μανσούρ (στη μέση της φωτο), που ήταν και το πρώτο απόκτημα της ομάδας. Ο ταλαντούχος πλάγιος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, δοκιμαζόταν εδώ και καιρό και πήρε μέρος στο φιλικό της φιέστας με τον Ολυμπιακό Βόλου, μαζί με έναν 25χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος τελικά απορρίφθηκε.

Τέλος, ο τρίτος νεοαποκτηθέντας είναι ο 18χρονος Κώστας Ισαακίδης (αριστερά στην φωτο), Ημαθιώτης στην καταγωγή και αγωνίζεται στα χαφ. Πήγε στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2017 από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και έπαιξε στις Κ17 και Κ19 της Ξάνθης.

Πηγή: Kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις