Καναδοί και Ιρανοί στο προσκήνιο για τη Δόξα Δράμας

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αμφότερες έχουν προκύψει σε προγενέστερο χρόνο αλλά δεν προχώρησαν για τους δικούς της λόγους η κάθε μία. Πλέον, όπως φαίνεται μπήκαν στη τελική ευθεία, ήδη από χθες.

Χθες αργά το βράδυ ήταν στη Δράμα εκπρόσωπος εταιρίας καναδικών συμφερόντων ο οποίος συναντήθηκε με τα μέλη της επιτροπής των μετόχων. Δεν ήρθε ουρανοκατέβατος καθώς πριν το καλοκαίρι έκανε την πρώτη του επαφή με το διοικητικό σχήμα που ήταν στην ΠΑΕ. Πρόκειται για 41χρονο επιχειρηματία, μόνιμο κάτοικο Γερμανίας που έχει συγγενική σχέση με δραμινό, ιδιοκτήτη κεντρικότατου χώρου εστίασης της πόλης φίλα προσκείμενου στη Δόξα.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκατέρωθεν ενημέρωση για τους στόχους της κάθε πλευράς. Δόθηκε το πλάνο από την ενδιαφερόμενη πλευρά το οποίο άκουσαν οι εκπρόσωποι των μετόχων κάνοντας τις δικές τους παρατηρήσεις. Σε γενικές γραμμές υπάρχει πεδίο σύγκλησης των δύο πλευρών και το αποτέλεσμα θα φανεί στη συνέχεια.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Ιρανού επιχειρηματία που με εκπρόσωπο του τον Βασίλη Αμανατίδη έκανε την δική κρούση προ καιρού χωρίς όμως άλλη συνέχεις. Τελικά, την Παρασκευή έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ σχετικό μέιλ με το οποίο γνωστοποιήθηκε η σημερινή παρουσία της Ιρανικής πλευράς μαζί με τον Αμανατίδη στην Δράμα. Στο συγκεκριμένο μέιλ που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων και στην ερασιτεχνική Δόξα, αναφέρθηκε ότι ο λόγος της καθυστέρησης της εμφάνισης τους ήταν προσωπικό κώλυμα του ασιάτη επιχειρηματία που σημειωτέο είναι ότι δεν ήρθε (έφτασαν χθες βράδυ στη Δράμα) ο ίδιος αλλά ο αδερφός του.

Αξίζει να το καταγράψουμε. Το δίδυμο Ιρανών – Αμανατίδη δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στο προσκήνιο, καθώς το 2014 εμφανίστηκαν για τον Ηρακλή. Όπως επίσης σε προγενέστερες περιπτώσεις δεν πραγματοποιήθηκε συνάντηση τους με διοικούντες της Δόξας με πρόσχημα όπως λέγονταν, κάποιου προβλήματος έκδοσης βίζας του Ιρανού ιδιαίτερα μεγάλο σε διάρκεια.

Υπήρχε κανονισμένο ραντεβού για χθες, όπου έγινε μια πρώτη επαφή των δύο πλευρών.

Επίσης υπάρχει μια αρκετά αξιόπιστη πληροφορία που θέλει δίπλα σε αυτές τις δύο περιπτώσεις να υπάρχει σε ζύμωση και μια τρίτη χωρίς όμως να είναι γνωστό κάτι το περισσότερο.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Δόξας (η νυν διοίκηση της οποίας ξεκαθάρισε τη θέση της) έχοντας αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις …κενές περιεχομένου, θέτουν σαν βασικό κριτήριο την δυνατότητα του κάθε ενδιαφερόμενου να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μια προϋπόθεση που είναι βασικότατη στο να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας και την αγωνιστική και διοικητική επιβίωση της.

Πρακτικά, υπάρχουν και για τις δύο περιπτώσεις ουσιαστικές αντικειμενικές δυσκολίες που αποτελούν τροχοπέδη για άμεσες εξελίξεις

Φυσικά μια άμεση επίδειξη αποφασιστικών κινήσεων θα μετρήσει.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα μια τέτοια ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ είναι σε όφελος της Δόξας καθώς ταρακουνάει κάποια νερά που άρχισαν να λιμνάζουν…

Πηγή: SportDrama

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις