Επαφή με Πλεξίδα

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου λαμβάνει τέλος, με τον Ολυμπιακό να είναι…. κλινικά νεκρός. Παρά την προσπάθεια και τη μεγάλη διάθεση που επέδειξαν ορισμένα άτομα το τελευταίο τριήμερο, ο Ολυμπιακός δείχνει να μη μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς ξέμεινε από παίκτες (δεν θα κατέβει στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας), ενώ δεν…

…υπάρχει κάποιος να αναλάβει να σώσει οικονομικά την ομάδα, αν και χθες σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μία επαφή με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Βαγγέλη Πλεξίδα.
Ωστόσο, είναι δύσκολο να κάνει κάποιος μπροστά στην παρούσα φάση, όταν δεν γνωρίζει κανείς τα ακριβή χρέη της ΠΑΕ, όταν χάθηκαν οι ρυθμίσεις σε ΙΚΑ και εφορία, όταν τα πάντα είναι απλήρωτα τους τελευταίους μήνες και όταν οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές ζητούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, προκειμένου να μη χάσουν τη μεταγραφική περίοδο, καθώς δεν πήραν τις απαραίτητες εγγυήσεις για να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα δεν βγήκε, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν και οι τελευταίες κινήσεις, μήπως και βρεθεί λύση την ύστατη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως γίνει μία ακόμη επαφή με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις