Πρώτη συγκέντρωση σήμερα για τον Βόλο 2004

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής Γυναικών. Η διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και αναφέρει τα εξής:

«Όλα είναι έτοιμα, για το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας, 18 μήνες μετά την αγωνιστική απραξία στην οποία μας υποχρέωσαν τα συνεχόμενα lockdown και η αναβολή των πρωταθλημάτων, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Η ομάδα μας τη φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται ο ορισμός των ομίλων από την ΕΠΟ και θα γίνουν γνωστοί και οι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου.

Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για το απόγευμα της Δευτέρας στις 8.30 στα αποδυτήρια της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου. Η διοίκηση αρχικά θα καλωσορίσει τις παίκτριες, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση από την προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη, η οποία θα βρίσκεται για 4η χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

Στην «πρώτη» θα συμμετέχουν οι περισσότερες παίκτριες από το ρόστερ της ομάδας, ενώ τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν και οι παίκτριες που απουσιάζουν από το Βόλο για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Επίσης στη φετινή προετοιμασία θα συμμετέχουν και αρκετά κορίτσια από την ομάδα των κορασίδων, που δείχνουν έτοιμες να ακολουθήσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α’ ομάδας. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της «πρώτης» θα κρατηθούν όλοι οι κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά του Covid-19 όπως έχουν οριστεί από το υπουργείο υγείας και την ΓΓΑ.

Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά τη φετινή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και άλλα θέματα υγείας και να χαρούμε και πάλι το ποδόσφαιρο μέσα στο φυσικό μας χώρο, τα γήπεδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις