Λ. Μπακάλης: Επικίνδυνη ομάδα ο Τύρναβος

Σταθερά στις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ο Ρήγας, καθώς το συγκρότημα του Βελεστίνου κατέχει την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς. Σήμερα Κυριακή οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Τύρναβο στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου και με νίκη θα σταθεροποιηθούν…

…ψηλά στη βαθμολογία.
Αναμένεται ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο για τον Ρήγα, όπως τονίζει με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου, Λάκης Μπακάλης: «Ο Τύρναβος είναι από τις επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά, αν δεν προσέξεις. Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έχουν πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι τους για το λόγο αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, προσηλωμένοι στο στόχο και να μην αφήνουμε κενά στην άμυνά μας.
Το παιχνίδι θέλει υπομονή, εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα, να βρούμε τους διαδρόμους να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία και να παίξουμε με πάθος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μου και πιστεύω πως θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις