Σταματίου: Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες μου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Θησέα, μετά τη μεγάλη και ιστορική πρόκριση επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας, που φέρνει την ομάδα της Αγριάς στην γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός των “πρασίνων”, Κώστας Σταματίου, στις δηλώσεις του για την ιστορική πρόκριση του Θησέα τόνισε: “Η πρόκριση επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κύπελλο Ελλάδος είναι μία μεγάλη προσθήκη στην ιστορία του Θησέα. Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου, ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, όμως, πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι με την εμπειρία που έχουν οι μεγάλοι και τον ενθουσιασμό που έχουν οι νεαρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, που αν μη τι άλλο καταθέτει ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Μπορεί η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, τις κλασικές ευκαιρίες τις είχε ο Θησέας για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι μετά και την αποβολή του παίκτη των φιλοξενούμενων και με τις αλλαγές που έγιναν από πλευράς μας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που μας στήριξε και το μυαλό μας τώρα βρίσκεται στην ιστορική κλήρωση, όπου θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ 2”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις