Σούπερ Λιγκ: Επικίνδυνη έξοδος για Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες

Συνέχεια στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες.

Οι Ηπειρώτες θέλουν να συνεχίσουν όπως άρχισαν το πρωτάθλημα και να διπλασιάσουν τις νίκες τους μετά το σπουδαίο διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΣ που διατηρεί αήττητο πέντε αγώνων στην έδρα του κόντρα στο Τριφύλλι θέλει να βάλει και πάλι δύσκολα στους πράσινους με μοναδική αλλαγή σε σχέση με το νικητήριο ματς της Τούμπας την προσθήκη του Μπρένερ αντί του νεαρού Μίνα στην αποστολή.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, μετά την εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και τη νίκη με 4-0, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει με ευχαρίστηση την ομάδα του να ταξιδεύει πλήρης στα Γιάννενα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκες, Σιόντης, Μπρένερ, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα, Κόντε.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του NOVASPORTS Prime HD.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις