Απόλλων Πόντου: Ακόμη τέσσερις προσθήκες

Ο Απόλλων Πόντου έχει πάρει φόρα και ανακοίνωσε ακόμη τέσσερις προσθήκες για το ρόστερ του στην Super League 2.

H ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει την ένταξη τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών στα στελέχη της. Άπαντες βρίσκονται σε καμπή της καριέρας τους, κατά την οποία αναζητούν να αξιοποιήσουν τα χαρακτηριστικά που τους έκαναν να ξεχωρίσουν σε μικρή ηλικία.

Ευχόμαστε υγεία και πρόοδο και στους τέσσερις.

Παναγιώτης Πανούσης
Ο Παναγιώτης είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά (13 Σεπτεμβρίου 1999) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Στα δεκαεννιά του χρόνια κέντρισε το ενδιαφέρον Πορτογαλικών συλλόγων και εντάχθηκε σε τμήματα υποδομής των Ακαντέμικα και Παλμέιρας. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στον ΠΟ Ξυλοτυμπου της Κύπρου (Β΄Κατηγορία).

Emmanuel Robe
Έρχεται από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Γαλλίας, το πλήρες όνομά του είναι Emmanuel Yossua Serl Robe και γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2002, στο Σεβρ. Αγωνίζεται στα πλάγια της άμυνας και ενίοτε της μεσαίας γραμμής.

Δημήτρης Ξιφιλίνος
Δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα είκοσί του χρόνια (γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2001) και την σεζόν 2020-2021 ανήκε στον ΠΟ Τρίγλιας. Ωστόσο από το 2011 είχε ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπου είχε αρκετές συμμετοχές και αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης.

Θανάσης Παπαϊωάννου
Προηγούμενη ομάδα του ήταν η ΑΕ Καρίτσας, της Πιερίας, με την οποία ξεχώριζε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Επιθετικογενής ποδοσφαιριστής της μεσαίας γραμμής και γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 2002.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις