Μάρτινς για τις Β’ ομάδες στην SL2: Εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο


Μοιράσου το άρθρο

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι κάτι που ήθελε να γίνει ο Πέδρο Μαρτίνς, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει τα πάντα για το πρότζεκτ… Ολυπιακός Β’, με τις προσδοκίες να είναι μεγάλες, ενώ έχει καλή άποψη για τον Ιμπαγάσα.

Αρχές Οκτωβρίου μπαίνει στην μάχη της Super League 2 ο Ολυμπιακός Β’. Ο Πέδρο Μαρτίνς να βγουν πολλά θετικά από αυτό το σχέδιο. Και μιλώντας σχετικά στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στον Ιμπαγάσα.

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Tο οποίο θα το βοηθήσει πάρα πολύ. Τα παιδιά θα έρθουν πιο έμπειροι και καλά προετοιμασμένοι στις πρώτες ομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε μια ανταγωνιστική διοργάνωση. Που θα τους βοηθήσει να εξελιχτούν ως παίκτες και ως άνθρωποι. Να έρθουν πολύ πιο ώριμοι και έτοιμοι και να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για να ενταχθούν στις πρώτες ομάδες τους και τις Εθνικές.

Είναι πραγματικά τέλειες οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τον Ιμπαγάσα. Γιατί θέλουμε την προπόνηση, το γυμναστήριο, τη διατροφή, τη μεθοδολογία όλων των παικτών να την έχουμε σε συνεργασία. Κι έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες που έχει στην πρώτη ομάδα. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί τα παιδιά αυτά τα αντιμετωπίζουμε πλέον ως επαγγελματίες και έχουμε καθημερινή συνεργασία και επίβλεψη.

Ιδανικές οι συνθήκες για Ιμπαγάσα

Μαζί με τον Ιμπαγάσα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι τέλειες οι συνθήκες με τις οποίες δουλεύει αυτό το πρότζεκτ και θα είναι πολύ ωραία τα αποτελέσματα ειδικά με τον τρόπο που δουλεύουν στον Ολυμπιακό.

Πραγματικά είναι κάτι πολύ χρήσιμο γιατί υπάρχουν παιδιά κάτω των 19 ετών. Που βρίσκονται εκτός διοργανώσεων εδώ και δύο χρόνια τα οποία θα μπουν σε μία διοργάνωση πολύ ανταγωνιστική. Θα παίζουν απέναντι σε επαγγελματίες που είναι 30 ετών, θα είναι παίκτες έμπειροι που βρίσκονται στον επαγγελματικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι κάτι σημαντικό γιατί θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν. Και να έχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες για να γίνουν πιο εύκολα καλύτεροι επαγγελματίες. Επίσης θα παίξουν σε παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά για την ομάδα μας.

Ο Ιμπαγάσα έχει μία ομάδα πάρα πολύ καλά προσανατολισμένη, νομίζουμε πως έχει ποιοτικά αποτελέσματα και έτσι οι παίκτες αυτοί -όπως είναι ο απώτερος στόχος- θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και έτοιμοι, να έρθουν με εμπειρίες για να πάρουν κάποια στιγμή μέρος στην πρώτη ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις