Μονόδρομος η νίκη στις Σέρρες για Ολυμπιακό Βόλου

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Νίκης στη βολιώτικη αναμέτρηση της Α2 μπάσκετ γυναικών και εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στη δεύτερη θέση. Για να παραμείνει εκεί βέβαια το βολιώτικο συγκρότημα υποχρεούται να κερδίσει και στο κλειστό του ΔΑΚ Σερρών, όπου σήμερα (31/1) στις 14.00 θα “μονομαχήσει” με…

…τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο. Όπως προαναφέραμε οι “ερυθρόλευκες”, βλέποντας τον Άρη να έχει αποσπαστεί στη βαθμολογία, κυνηγούν κυρίως τη δεύτερη θέση την οποία κατέχει ο Παναθλητικός και από τον οποίο απέχουν μόλις έναν βαθμό.
Οι Θεσσαλονικιές αγωνίζονται σήμερα στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ και αναμένεται να κερδίσουν. Το ίδιο λοιπόν οφείλει να πράξει και ο Ολυμπιακός, ώστε να μην επιτρέψει στον Παναθλητικό να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας.
Η Χαρά Ντελή ακολούθησε την αποστολή στις Σέρρες, ωστόσο, δεν είναι ακόμη έτοιμη 100% να αγωνιστεί, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο. Προβλήματα τραυματισμού αντιμετώπισε όλη την εβδομάδα και η Αναστασία Γαλιατσάτου, η οποία είναι στην αποστολή, ενώ δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα η Νίκη Ζέρβα που ήταν άρρωστη. Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης θα στηριχθεί στις: Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Νικολέτα Μπαλλά, Αναστασία Γαλιατσάτου, Δανάη Αγκάνη, Ελένη Ζήτη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Βάλια Χούτα, Ιωάννα Αρτεμισίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις