Πέταξε την ευκαιρία

Δεν είχε συνέχεια… Ο Παναιγιάλειος το απόγευμα της Κυριακής (31/1) έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την τρίτη του διαδοχική νίκη σε ένα ματς που αρχικά ήταν καλός αλλά του έλειπε η διάρκεια.

Κόντρα στα Χανιά έμεινε στο 1-1 και κατά κύριο λόγο πρέπει να τα βάζει με τον εαυτό του για την ανεξήγητη καθίζηση που είχε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Αιγιώτες έτσι δεν πήραν μεγάλη ανάσα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Κρητικούς. Ωστόσο, ο βαθμός για εκείνους μπορεί να χαρακτηριστεί πολύτιμος ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 63′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Ο Γκέσιος ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς με ένα γκολ και μία κόκκινη, ενώ και ο Πρίφτης έβαλε το στίγμα του. Από τη μία ευθύνεται στο γκολ που δέχεται, αλλά από την άλλη έκανε και αρκετές καλές επεμβάσεις. Θετικός ήταν ο Αθανασόπουλος για τους γηπεδούχους και ο Ζουνίνιο.

Πάρα πολύ καλός ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος. Μπορεί τα Χανιά να παρουσιάστηκαν αρχικά πιο δραστήρια, αλλά μετά το δεκάλεπτο τα δεδομένα άλλαξαν στον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι φαινόταν ότι στα μετόπισθεν μπορούν να κάνουν εύκολα το λάθος και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 14′ με τον Πρίφτη να μην μπλοκάρει και τον Φωτιά από κοντά να κάνει το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στη συνέχεια. Δημιούργησαν ευκαιρίες έχοντας πρωταγωνιστή τον Ζουνίνιο κατά κύριο λόγο.

Ο Πρίφτης, όμως, κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Οι αμυντικοί του δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη, τα χαφ έχαναν τις μονομαχίες στο κέντρο, αλλά ο ΑΟΧ δεν δέχτηκε άλλο γκολ παρά την πίεση που του ασκήθηκε.

Αλλαγμένος παρουσιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ, ο οποίος ούτως ή άλλως έδειχνε βελτιωμένος από τη στιγμή που μπήκε ο Τσούτσης. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ανάπαυλα ήταν εξαιρετικοί και άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά.

Ο Παναιγιάλειος χωρίς λόγο οπισθοχώρησε πολύ. Δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και δεχόταν τη μία επίθεση μετά την άλλη. Οι Χανιώτες έψαχναν το γκολ και το βρήκαν στο 62′ με κεφαλιά του Γκέσιου.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε λόγω του πανηγυρισμού του τελευταίου. Ο Γκέσιος αποβλήθηκε, ο πάγκος του ΑΟΧ μπήκε μέσα, για λίγα λεπτά υπήρξε ένταση και είχαμε και μία διακοπή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Από τη στιγμή που το ματς ξεκίνησε και πάλι οι Αιγιώτες είχαν την υπεροχή. Ωστόσο, ήταν εμφανές πως δεν μπορούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Μέσα σε ένα δίλεπτο είχαν δύο καλές στιγμές, αλλά ο Πρίφτης αντέδρασε σωστά. Στη συνέχεια δεν χρειάστηκε να επέμβει ξανά με τα Χανιά να κρατούν μακριά από την περιοχή τους τον Παναιγιάλειο και να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πουλημάς (Κέρκυρας), βοηθοί οι Σκορδίλης (Κέρκυρας) και Φαρμάκης (Δυτικής Αττικής), ενώ τέταρτος ο Κοσικίδης (Αθηνών).

Κίτρινες: 59′ Γκοτσούλιας, 90’+4 Φωτιάς – 25′ Καμινιώτης 40′ Γκέσιος, 58′ Παγώνης, 89′ Καρτσαμπάς, 90’+6 Πρίφτης

Κόκκινη: 63′ Γκέσιος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ(Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας (83′ Γκουτσίδης), Λινάρδος (72′ Γκούφας), Ζουνίνιο, Μπουρλάκης (85′ Μαυρόπουλος), Σκαρτσίλας.

ΧΑΝΙΑ(Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (37′ Τσούτσης), Ρίκκα, Μασάδο, Νάκας (70′ Μπριλάκης), Δεινόπαπας (81′ Χατζηλιάδης), Γκέσιος.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις