Άλωσε την Καρδίτσα ο Κισσαμικός

Μεγάλο τρίποντο πήρε η ομάδα του Κισσαμικού, που κατάφερε να αποδράσει από την Καρδίτσα επικρατώντας της Αναγέννησης με 1-0. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ήταν αρκετά κλειστό και με χαμηλό τέμπο, γεγονός που ήταν υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας που ήθελε να κρατήσει το «μηδέν» και να χτυπήσει στην κόντρα. Και έτσι έγινε…

Ήταν το 39ο λεπτό, όταν ο Βαττής κατάφερε να πιάσει στον ύπνο την άμυνα της Αναγέννησης και να νικήσει τον Κουτσόπουλο για το 1-0. Το τέρμα αυτό ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν μπορστά και να ψάξουν – τουλάχιστον – την ισοφάριση, όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ, αφού η αμυντική λειτουργία των Κρητικών ήταν πολλή καλή και έτσι, δεν δημιουργήθηκαν ρήγματα. Έτσι, το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την 3η τους εκτός έδρας νίκη, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Στάμος (66′ Μαυριάς), Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Σκαθαρούδης (57′ Πιτταράς), Υφαντής (46′ Τσούκαλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Μούτσα.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Μάνιας (70′ Ποσίνκοβιτς), Σελινιωτάκης, Γιαννίτσης, Βαττής, Σαπαλίδης, Σταθάκης (81′ Τζημογιάννης), Ενγκουέμ, Τσικουδάκης (60′ Μάντζης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις