«Ευεργετική η αναβολή της της έναρξης – Προετοιμασία για τη Νίκη Βόλου»

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Τίμος Καβακάς, δήλωσε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πιερικό:

“Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι που θέλαμε να πάρουνε χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θέλαμε να κερδίσουμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε καλή εικόνα. Βγάλαμε αρκετά πράγματα απο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και αυτό είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε. Όταν δημιουργούμε τόσες πολλές ευκαιρίες θα πρέπει να τις μετουσιώνουμε σε γκολ. Θέλουμε δουλειά. Το γνωρίζουμε παρα πολύ καλά. Αυτό που μας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους είναι ότι η ομάδα αρχίζει και παίζει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν κινδυνεύσαμε ουσιαστικά. Είναι μια νεανική ομάδα που θα την έχουμε στον όμιλο μας. Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες. Είναι βαρύ όνομα και ο Πιερικός για την κατηγορία. Μεγάλη ομάδα. Κρατάμε τα θετικά και θα βελτιώσουμε τα αρνητικά μας.”

Για το αν προβληματίζεται επειδή δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα: Προβληματίζει όλο τον κόσμο. Και την διοίκηση. Και τους παίκτες και τους προπονητές. Δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό αν δεν ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Εμείς έχουμε ένα παιχνίδι του κυπέλλου, που μεσολαβεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Από αύριο θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Όσο καθυστερεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όσο άσχημα και αν ακούγεται αυτό, για εμάς λειτουργεί ευεργετικά. Γιατί μας δίνει χρόνο να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Διαφορετική και θεωρώ ότι θα είναι ακόμη καλύτερη όταν θα περάσουνε οι μέρες με τριβή μέσα από τη δουλειά.

 

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις