«Ο Απόλλων Πόντου δεν θα κατέβει ν’ αγωνιστεί»

Ο Αργύρης Λίβας βάσει των τοποθετήσεων των δύο νομικών της ΕΠΟ στο Διαιτητικό, ανέφερε για τον Απόλλωνα Πόντου, τον οποίο εκπροσωπούσε νομικά:

«Αν κατάλαβα καλά δήλωσαν ότι η απόφαση της 24/06 με βάση την οποία ανακαλέσατε τα δελτία, δεν υπάρχει! Είναι πρωτοφανές. Ταλαιπωρούμαστε όλοι από μία απόφαση που δεν υπάρχει;».

Για τον Απόλλωνα Πόντου ο Λίβας είπε:

«Τερμάτισε 9ος, υποβιβάστηκε και δεν καταθέτει φάκελο για αδειοδότηση. Στις 20/08 μας κάλεσε η SL2 να αναπληρώσουμε θέση. λάβαμε πιστοποιητικό 17/09. Στις 27/06 είχαμε ενεργούς 12 παίκτες και τον Φράγκο με συμβόλαιο ως 30/6/23. Αυτόν τον χάσαμε, γιατί υποβιβαστήκαμε. Από τους παίκτες που αποκτήσαμε μετά την 1/7 το δελτίο του Πολίτη εκδόθηκε 13/9, του Καλαϊτζίδη 6/9, του Δεινόπαπα 10/9, του Καλογέρη 6/9, του Αμαραντίδη 6/9, του Σουντουρά 13/9 και του Ζαχαράκη 17/9.

Έξι παίκτες αποκτήσαμε πριν την απόφαση στις 14/9. Η ΕΠΟ εκδίδει δελτία, γιατί η ομάδα μας δεν έχει περιορισμό όπως οι υπόλοιπες. Παίρναμε κανονικά μεγάλους. Δεν αφορά την ομάδα η απόφαση. Αν ανακληθούν τα δελτία ο Απόλλων δεν θα κατέβει ν’ αγωνιστεί. Αυτό που ομολόγησε η ΕΠΟ μας ξεπερνάει»!

πηγή: FLnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις