Άρης: «Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ας ψάξει αλλού για ευθύνες»

Μοιράσου το άρθρο

Οργισμένη ανακοίνωση από τον Άρη, που παίρνει για πρώτη φορά -επίσημα- θέση για όσα συνέβησαν στον Βόλο!

Στην ανακοίνωσή τους, οι «κίτρινοι» κάνουν λόγο για «ρεσιτάλ υποκρισίας όλων των… υπεύθυνο-ανεύθυνων», ενώ χαρακτηρίζουν άδικη τη δίωξη και τονίζουν πως οι οπαδοί τους «είχαν κανονικά εισιτήρια από εκδοτήριο, που ήταν ανοιχτό το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια δεν τους επετράπη η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Παρακολουθούμε με έκπληξη και θυμό το ρεσιτάλ υποκρισίας όλων των… υπεύθυνο-ανεύθυνων για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Η αλήθεια έχει ως εξής: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν αιτήθηκε και δεν παρέλαβε εισιτήρια για το παιχνίδι με το Βόλο Ν.Π.Σ. και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Είναι εντελώς άδικη η δίωξη σε βάρος μας και θα το αποδείξουμε αυτό με τα ατράνταχτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Επίσης, οι φίλαθλοί μας ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ εισιτήρια από εκδοτήριο, που ήταν ανοιχτό το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια δεν τους επετράπη η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις.

Συνεπώς, ας πάψουν κάποιοι να ρίχνουν τις ευθύνες στους φιλάθλους της ομάδας μας. Οι φίλαθλοί μας δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα με την συμπεριφορά τους, πόσο μάλλον όταν ακολουθούν την ομάδα μας εκτός έδρας.

Απεναντίας έχουν παραδώσει πολλάκις μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και έχει αναγνωριστεί αυτό από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ας ψάξει για τις ευθύνες εκεί που πραγματικά βρίσκονται και όχι εκεί που τον βολεύει…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις