Δεύτερη “απόπειρα” με Αλάμπεη στη Νίκη – Για …φράουλες τον κατηγόρησε η Ρόδος

Ο Γιώργος Αλάμπεης της Ένωσης Αθηνών θα «σφυρίξει» τον αγώνα μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Απόλλωνα Πόντου, την Κυριακή στις 3 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο 33χρονος ρέφερι είχε οριστεί να διευθύνει και το ματς της πρεμιέρας ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό, πριν αυτή αναβληθεί λόγω δικαστικών εξελίξεων.

Θεωρείται άπειρος διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα καθώς μόλις την περσινή σεζόν προβιβάστηκε στους κοινούς πίνακες της Football League και τις SL2. Συνολικά έχει διευθύνει 13 παιχνίδια Γ’ Εθνικής (συμπεριλαμβανομένης και της FL) και 4 της SL2.

Την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν έχει «σφυρίξει» δύο παιχνίδια, ένα για το Κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα της SL2. Για το θεσμό του Κυπέλλου διεύθυνε το ματς Α.Ο. Υπάτου – Τρίκαλα 0-1 και για το πρωτάθλημα τον αγώνα Αστέρας Βλαχιώτη – Ρόδος 0-0.

Να σημειώσουμε πως η Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση που άφηνε σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας: «Ελπίζουμε η διαιτησία την επομένη να μη στηρίζεται σε …φράουλες» ανέφερε σχετικά. Θυμίζουμε πως το επάγγελμα του κ. Μαρτσούκου, μεγαλομετόχου του Αστέρα Βλαχιώτη αφορά εμπόριο φρούτων και λαχανικών…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις