Ματς απαιτήσεων για Βόλο με Παναθηναϊκό

Ένα ματς μεγάλων απαιτήσεων δίνουν απόψε Παναθηναϊκός και Βόλος στη Λεωφόρο για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (19:00, Cosmote Sport 3).

Πρόκειται για ένα από τα δύο ζευγάρια που προέρχονται από την Σούπερ Λίγκα, το οποίο θα παλέψει για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ο Ρούμπεν Πέρεθ επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Λούντκβιστ, Σέκενφελντ και Καρλίτος, οι οποίοι προπονήθηκαν, αλλά ο Γιοβάνοβιτς προτίμησε να τους προφυλάξει.

Η αποστολή του Βόλου:

Ο  Γκιγέρμο Αμπασκάλ υπολογίζει ξανά στον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκτός έμειναν οι Γκρίλο – Μπαριέντος λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ, Φερνάντες

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ. Νικολαΐδη, Στεφανή και τέταρτο τον κ. Ευαγγέλου. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Γκορτσίλας και Πάτρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις