Συνέντευξη Τύπου για τα δελτία ο Τσιριμπής

Μπορεί ο τεχνικός της Παναχαϊκής Στάθης Σταθόπουλος να είχε καταστρώσει τα πλάνα του σ΄ότι είχε να κάνει με την 18αδα των «κοκκινόμαυρων» που θα ταξίδευε στην Κέρκυρα για το αυριανό παιχνίδι με την τοπική ομάδα, ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί

Αιτία το γεγονός ότι δεν εκδόθηκαν τα δελτία των νεοποκτηθέντων Γεωργαντόπουλο, Καπούταγλη, Κουραχάνη, Λαθύρη, Πατάπη, Σιδέρη, Τσεβά και Πετρόπουλο, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να υπολογίζει μόλις σε 13 παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο πρόεδρος της αχαϊκής ομάδας Ποτής Τσιριμπής αναμένεται την προσεχή Τρίτη να παραθέσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία και θα κάνει γνωστούς τους λόγους της μη έκδοσης των δελτίων. Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport” ο κ. Τσιριμπής διέψευσε ότι η αιτία για την μη έκδοση των δελτίων είναι πρόστιμα προς την ΕΠΟ ύψους 400.000 ευρώ.

Στα αγωνιστικά εκτός πλάνων του Στάθη Σταθόπουλου έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Γιώργος Λαμπρόπουλος, αλλά και οι τραυματίες Παπανικολάου και Μητρόπουλος.

Έτσι την αποστολή της ομάδας της Πελοποννήσου που θα ταξιδέψει στο νησί του Ιονίου, αποτελούν οι: Στρέζος, Βορύλλας, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Σήφ., Χούσα, Πινδώνης, Ρόκας, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Ρουμπάτος και Σαμπατάκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις