Νίκη Βόλου – Στίβος: Ο πλούσιος απολογισμός του 2021 (photos)

Πολλές ήταν οι επιτυχίες του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου για το έτος 2021. Βαθμολογικά το τμήμα του Συλλόγου βρίσκεται στην 1η θέση στον Βόλο και στην 3η, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:

«Η χρονιά μας κλείνει έχοντας αποκτήσει βαθμολογικά την 1η θέση στην πόλη του Βόλου και την 3η θέση (ανάμεσα σε 26 σωματεία) στην Περιφέρεια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και την 48η θέση ανάμεσα σε 256 συνολικά σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα:

  • Στους διασυλλογικούς αγώνες όλων των κατηγοριών ο σύλλογός μας κατέκτησε 12 πρώτες θέσεις, 8 δεύτερες θέσεις και δεκατρείς τρίτες θέσεις.
  • Στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κατέκτησε συνολικά τέσσερα χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και τέσσερα χάλκινα.
  • Στο δυναμικό του συλλόγου μας προστέθηκαν από μετεγγραφές εννέα αθλητές/τριες οι οποίοι είναι: Αριστόδημος Γρηγόρης, Γούλας Στέφανος, Διολέτα Κων/να, Νικητάκη Νίνα, Πετράκης Γιώργος, Ρέππου Ζωή, Σκαπαριώτη Άρτεμης, Τσιτσάκη Αποστολία, Φλώρου Έφη.
  • Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου Κ20 επιλέχθηκε να συμμετέχει με την ομάδα της Εθνικής ο αθλητής μας Γκαράς Χρήστος στο αγώνισμα των 400μ.εμπ. ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση και στην συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου στην κατηγορία Κ18 επιλέχθηκε η αθλήτρια μας Βελέντζα Ανδρομάχη να συμμετέχει με την εθνική ομάδα στίβου στο αγώνισμα του τριπλούν και η οποία κατέκτησε την 2η θέση αποκτώντας το ασημένιο μετάλλιο.
  • Αποτέλεσμα όλων αυτών οι δύο αυτοί αθλητές μας ο Γκαράς Χρήστος και η Βελέντζα Ανδρομάχη να ενταχθούν στους κορυφαίους αθλητές της χώρας μας μετά από την ανακοίνωση της λίστας από τον ΣΕΓΑΣ.
  • Δε φτάνει μόνο αυτό αλλά επίσης πέντε αθλητές/τριες του συλλόγου μας της κατηγορίας Κ16 μετά από την δημιουργία επίλεκτων αθλητών-αθλητριών ανά περιφέρεια που δημιουργεί η Ομοσπονδία του στίβου με στόχο την παρακολούθηση της προπονητικής και αγωνιστικής τους εξέλιξης ανακοινώθηκαν στις λίστες της ομοσπονδίας και είναι οι: Αντωνιάδης Αλέξανδρος, Μαυρομιχάλη Ευτυχία, Μήλιου Ελένη, Μιχαλόπουλος Πέτρος, Τσιούρη Γεωργία.
  • Τέλος να αναφέρουμε ότι από το καλοκαίρι του 2021 το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου έχει τον δικό της εξωτερικό απινιδωτή τον οποίο μας τον προσέφεραν τα φροντιστήρια ”ΔΙΑΣΤΑΣΗ” και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.
  • Κλείνοντας αυτή η χρονιά να αναφέρουμε και ένα επίσης όμορφο γεγονός που αφορά τον προπονητή της αγωνιστικής μας ομάδας Βλαχάβα Αποστόλη ο οποίος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά φέτος τον Οκτώβριο. Να του ζήσει ο μπέμπης και να είναι γερός και καλότυχος στη ζωή του!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις