Προβληματίζει στον Ρήγα Φεραίο η αγωνιστική απραξία

Ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή (21/2) στο Βελεστίνο τη Νίκη Βόλου. Σχεδόν ένα μήνα μετά το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο πλαίσιο των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, το οποίο ήταν εντός έδρας με τον Τύρναβο (24/1), καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου.

Ο Λάκης Μπακάλης μετά το φιλικό με τον ΓΣΑ στον Αλμυρό (Τετάρτη, 10/2), ανέφερε με δηλώσεις του στο Goalpost.gr πως η διακοπή του πρωταθλήματος δημιούργησε ανασφάλεια, σχετικά με το κατά πόσο θα είναι έτοιμη η ομάδα του στον αγώνα με τη Νίκη, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του πριν την αναβολή των αγώνων, βρισκόντουσαν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στο Βελεστίνο υπάρχει προβληματισμός για την αγωνιστική απραξία και έχουν δίκιο. Τα φιλικά παιχνίδια δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν ή να αντικαταστήσουν τα επίσημα, διότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές, καθώς μεταξύ άλλων παραγόντων, η ένταση του αγώνα και το άγχος των ποδοσφαιριστών βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα.

Πάντως, μετά το ματς με τον Τύρναβο (24/1), ο Ρήγας εκτός από το φιλικό με τον ΓΣ Αλμυρού (10/2), είχε δώσει ακόμη ένα παιχνίδι, αλλά για διαφορετική διοργάνωση, αφού ήταν για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσαλλίας κόντρα στη Νίκη Βόλου (3/2).

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις