Από την Αγία Άννα στον ΠΑΟΚ ο 14χρονος Γιώργος Κρομμύδας

Την συμφωνία για την μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΚ του 14χρονου ποδοσφαιριστή της Γιώργου Κρομμύδα ανακοίνωσε η Αγία Άννα.

Αναλυτικά:

Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κρομμύδα Γιώργου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην σχολή μας  από την ηλικία των 5 ετών και αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγός των μικτών ομαδων της ΕΠΣΘ. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών του Γιώργου καθώς επίσης και των προπονητών της σχολής που συνέβαλαν στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

Ο Γιώργος είναι ο έκτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής της σχολής μας ο οποίος υπογράφει σε επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο μετά τους: Μπέκο Κωνσταντίνο (Ατρόμητο Αθηνών), Κωστούλα Κωνσταντίνο (Ολυμπιακό Πειραιώς), Κωστούλα Χαράλαμπο (Ολυμπιακό Πειραιώς),  Ζαρίφη Θεόφιλο (Άρη Θεσ/νίκης) Κολώνια Κωνσταντίνο (ΝΠΣ Βόλος).

Η επίτευξη της συμφωνίας αυτής συνιστά αναγνώριση της προσπάθειας και της συστηματικής δουλειάς που οδήγησε μια ακόμη μεγάλη ΠΑΕ να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την σχολή μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις