Δικαιώθηκαν στο Διαιτητικό δύο πρώην παίκτες της Παναχαϊκής

Τα ανοικτά μέτωπα αυξάνονται καθημερινά για την Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί αναμένουν τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην ποινή που θα τους επιβληθεί, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του 3ου σταδίου επιτήρησης και σύντομα θα γνωρίζουν αν θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Παράλληλα, υπάρχει και το μέτωπο του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Συγκεκριμένα, εκτός…

…του Μάρκου Μαραγκουδάκη, ο οποίος δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο και θα πρέπει να πληρωθεί την Παρασκευή (19/02) το ποσό των 3.300 ευρώ, ανάλογες αποφάσεις πήραν στα χέρια τους και οι Αλέξανδρος Μαζιώτης, Δημήτρης Καραμανλής. Στον πρώτο έχει επιδικαστεί ποσό 7.000 ευρώ και στον δεύτερο 3.500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, οι αποφάσει αυτές εκδόθηκαν την Τετάρτη (17/02), κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι θα πρέπει να εξοφληθούν ως τη Δευτέρα (22/02) για να μην αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για κάθε περίπτωση.
Ωστόσο, ακόμα και αν η Παναχαϊκή δεν πληρώσει τους τρεις ποδοσφαιριστές στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, έχει τη δυνατότητα της επιστροφής των βαθμών. Και αυτό γιατί δίνεται στις ΠΑΕ επιπλέον διάστημα πέντε ημερών για να τακτοποιήσουν τις οφειλές και να τους επιστραφούν οι πόντοι.
Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις