”Έσπασε” το ρόδι στην έδρα του ο Μαγνησιακός!

Ο Μαγνησιακός κέρδισε για πρώτη φορά στη φυσική του έδρα, καθώς πέτυχε νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΕ 2002. Το παιχνίδι των δύο ομάδων της Μαγνησίας διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 48΄. Το σουτ του Αντωνόπουλου βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Σταθόπουλου Γ., ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κόκκας προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕ 2002. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Μαγνησιακού, αφού η κεφαλιά του Βέργου, περίπου δέκα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης, Κρανιάς, Βασιλείου (36΄ Αντωνόπουλος), Κατσαμόρας, Γιαμαλής, Καραλής, Γκέρτσος, Τσιάνος, Αντωνίου (71΄ Μωυσίδης), Κόκκας (86΄ Καρακίτσος), Προβιάς
ΑΕ 2002: Σταθόπουλος Γ., Σφέτσος, Λάμπρου (66΄ Μπένκα), Παπαϊωάννου (51΄ Δήμου), Σταθόπουλος Β., Βέργος, Στουμποβίκος Δ., Βούλγαρης, Τζοβάρας, Πολυχρόνου, Παρίσης (71΄ Κουβαράς)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις