Ολυμπιακός Βόλου: Θέλει το τρίποντο στα Τρίκαλα

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται σήμερα στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, να αποδείξει έμπρακτα πως μετά τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, μπορεί να κερδίσει αντίπαλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Οι ερυθρόλευκοι αγνοούν τη νίκη από τις 19 Δεκεμβρίου όταν και κέρδισαν την Καβάλα, η οποία αγωνίζονταν με τους ερασιτέχνες. Πέρα από αυτό το τρίποντο, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κατακτήσει ακόμη ένα, στις 24 Νοεμβρίου, απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Έκτοτε οι ερυθρόλευκοι μετρούν 7 ήττες και δύο ισοπαλίες.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου το σημερινό παιχνίδι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες καθώς ο ΑΟ Τρίκαλα αντιμετωπίζει προβλήματα σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί κατά της διοίκησης, ενώ αγωνιστικά αποδυναμώθηκε (φυγή Κουσκουνά και Παραγουανών) και δεν μπόρεσε να ενισχυθεί λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων. Στον πάγκο των κυανέρυθρων επέστρεψε ο Τίμος Καβακάς, αντικαθιστώντας τον Ουσταμπασίδη που αποχώρησε με αιχμές. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο ΑΟ Τρίκαλα παρατάχθηκε με τους εξής 11: Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Χειρίτραντας, Πέλκας, Ευθυμίου, Μανίσογλου.

Με Σιαφά ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Βασίλης Βούζας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γκαργκαλατζίδη και Κατσούκη καθώς και τον τιμωρημένο Φιλίποβιτς. Αντιθέτως στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Όσκαρ Σιαφά που επέστρεψε από τη χώρα του. Η ερυθρόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ασαμόα, Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Μανάφοφ, Μάνγκα, Νάνι, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου, Χατζής.

Από Ηλεία ο ρέφερι

Την αναμέτρηση ΑΟ Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου θα διευθύνει ο Βασίλης Στάμος από την ΕΠΣ Ηλείας. Βοηθοί του θα είναι οι Θεόδωρος Γουρνιάς (ΕΠΣ Αν. Αττικής) και Δημήτρης Σταυρόγλου (ΕΠΣ Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γρηγόρης Λέφας (Πιερίας).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις