Κουσκουνάς: «Καλή ομάδα ο Ηρακλής αλλά είμαστε καλύτεροι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης Βόλου, έκανε φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM, ο Νίκος Κουσκουνάς. Ο έμπειρος σκόρερ αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τη βολιώτικη ομάδα ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, το κλίμα που συνάντησε αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Κουσκουνά στον “ΒΟΛΟΣ 98.6 FM”: 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την πόλη του Βόλου: «Όλα μέχρι στιγμής είναι τέλεια. Ο Βόλος είναι μια υπέροχη πόλη, πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Είναι η πρώτη φορά αγωνίζομαι σε ομάδα του Βόλου».

Για το αν είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες: «Αρχικά να σας πω ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Με το που το έμαθε ο κόουτς, ο κ. Βοσνιάδης, με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Απέκλεισα όλες τις άλλες προτάσεις, μίλησα με τον κόουτς, μίλησα με τη διοίκηση της ομάδας  και έκλεισα αμέσως».

Οι λόγοι που επέλεξε τη Νίκη Βόλου: «Με έπεισε ο κ. Βοσνιάδης. Τον ήξερα, τον είχα ξανά προπονητή. Ξέρω επίσης παίκτες της ομάδας, που έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες. Μου παρουσίασε το κλίμα της ομάδας κι όπως μου το παρουσίασε έτσι ακριβώς το βρήκα».

Για το ότι αγωνίστηκε με τη Νίκη τόσο σύντομα: «Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα, θα ήταν ακόμη καλύτερα να έκανα ντεμπούτο με γκολ. Όμως η μπάλα έτσι είναι. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια για να σκοράρουμε».

Για την ποιότητα του ρόστερ της Νίκης σε σχέση με τον ανταγωνισμό: «Πιστεύω πως η Νίκη έχει ένα ρόστερ που η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Έχει έμπειρους παίκτες, πολύ καλή ομάδα. Όσον αφορά τη θέση δεν ξέρω γιατί δεν βρίσκεται ψηλότερα. Είναι έτσι το πρωτάθλημα που είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Έχουμε άλλον ένα ολόκληρο γύρο κι όλα είναι αμφίρροπα ακόμα».

Για το αν υπάρχει πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων: «Κάπως έτσι είναι. Όμως πιστεύω πως και για τις πάνω θέσεις και για τις κάτω είναι όλα ανοιχτά. Υπάρχουν ματς που αλλιώς περιμένουμε κι αλλιώς έρχονται. Βλέπουμε ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία, φέρνουν ισοπαλίες με ομάδες που είναι στις υψηλές θέσεις. Είναι περίπλοκο το πρωτάθλημα της SL2».

Για την προηγούμενη ομάδα του, τον ΑΟ Τρίκαλα: «Η ομάδα των Τρικάλων θα παλέψει όπως μπορεί. Οι ποδοσφαιριστές εκεί κάνουν μεγάλο αγώνα, με όλα τα προβλήματα που έχουν ως ομάδα, το παλεύουν ακόμα. Μακάρι να σωθεί, γιατί είναι μια ομάδα με ιστορία, με κόσμο. Πραγματικά οι ποδοσφαιριστές δίνουν μεγάλο αγώνα για να σώσουν αυτή την ομάδα φέτος».

Για την τριάδα σέντερ φορ της Νίκης και τον εσωτερικό ανταγωνισμό: «Σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός, όμως τα παιχνίδια είναι πολλά ακόμη, και πιστεύω θα χρειαστούμε όλοι για να βοηθήσουμε τη Νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τόσο έμπειρη αλλά είναι μια ομάδα με νέα παιδιά που το παλεύουν κι όπως έχουμε δει με τα αποτελέσματα που φέρνει, είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως θα το κερδίσουμε γιατί είμαστε καλύτεροι».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις