Με τον κόσμο στο πλευρό της για τη ΝΙΚΗ με Ηρακλή

Με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου, σήμερα στις 14:45, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απέναντι στον Ηρακλή για την 18η αγωνιστική της Betsson SL2. Στην προσπάθεια αυτή οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη τους.

Οι Βολιώτες δεν έχουν καταφέρει να χτίσουν ένα νικηροφόρο σερί, πέρα από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος να αποφύγουν τα σκαμπανεβάσματα ώστε να αναρριχηθούν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό, με το οποίο η Νίκη ολοκλήρωσε έναν αγωνιστικό γολγοθά οκτώ αγώνων σε 24 ημέρες, το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε τη δυνατότητα να προετοιμαστεί με φυσιολογικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή κορωνοϊού.

Στη διάθεση το τεχνικού τιμ της Νίκης Βόλου βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, με την 20αδα να ανακοινώνεται λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη βρίσκονται οι Λούκας Γκαρσία, Χοσέτε Μιράντα, Αντόνιο Ροχάνο και Θωμάς Τσιμπούκας που απουσίαζαν από το τελευταίο παιχνίδι για διάφορους λόγους.

Πάνοπλος ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στον Βόρειο Όμιλο της  SL2 έχοντας 8 σε 14 παιχνίδια. Η Γηραιός έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς κερδίζοντας τέσσερις φορές ενώ έχει ηττηθεί σε δύο παιχνίδια. Μάλιστα, η μία ήττα ήταν με αντίπαλο την Καβάλα στο Καυτανζόγλειο με σκορ 2-1 και η δεύτερη από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες με 2-0. Στον τελευταίο του αγώνα κέρδισε τον Αλμωπό στην Αριδαία με σκορ 2-0.

Ο Κώστας Γεωργιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και στην αποστολή συμπεριέλαβε και τον νεοαποκτηθέντα Βέλγο μεσοεπιθετικό, Ντένζελ Γιουμπιτάνα. Επίσης, επέστρεψε και είναι διαθέσιμος ο Δημήτρης Γρηγοριάδης, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Αντίθετα το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Ουρουγουανός μέσος, Νταμιάν Σίλβα δεν μετέχει στην αποστολή.

Η αποστολή του Ηρακλή: Πανάγου, Χρουσιέλ, Παπαστεριανός Α., Πήλιος, Ματίας Τόμας, Ναπολιτάνο, Κάκκο, Παλαβράκης, Παπαστεριανός Μ., Πατράλης, Μπαλικτσής, Μπαστακός, Χατζηπιρπιρίδης, Μπαστακός, Κωστούλας, Μασούρας, Γιουμπιτάνα, Γρηγοριάδης, Καρτσαμπάς, Αλεξιτς, Τότσκα.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Βασίλης Φίτσας από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Βοηθοί του θα είναι οι Παύλος Φραγκούλης από την ίδια ΕΠΣ και Δημήτρης Κύριος από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων).

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 47-45, Νέα Ιωνία) και στο SAGA CAFE (Δημητριάδος 43-45, Βόλος), τις ώρες των καταστημάτων, από το απόγευμα της Παρασκευής (11/2), μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2). Εισιτήρια, επίσης, θα πωλούνται στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και στο εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Σταδίου, κατά την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, από τις 11 το πρωί.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για τον κόσμο, δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις