Τσιμπανάκος: “Δεν θα υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου – Στήριξη σε Βούζα”

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και στην εκπομπή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, “Όλα στο κόκκινο” παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων, Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ο κ. Τσιμπανάκος τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος για να αποφύγει τον υποβιβασμό και θεωρεί βέβαιη την επιτυχία του εγχειρήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Καμία ομάδα δεν έχει υποβιβαστεί στα χέρια του Τσιμπανάκου”.

Για το θέμα του προπονητή και τα δημοσιεύματα που φέρνουν τη διοίκηση να αναζητά αντικαταστάτη του Βασίλη Βούζα, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ήταν κατηγορηματικός: “Το θέμα ξεκίνησε από τοπικό site και το δημοσίευμα είναι καθοδηγούμενο. Ωστόσο δεν έχει βάση. Η ομάδα έχει προπονητή, λέγεται Βασίλης Βούζας και τον στηρίζουμε. Στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα προπονητή και μ’ αυτόν θα πάμε να σώσουμε την κατηγορία”

Όσον αφορά την παραίτηση του κ. Μαυρονάσιου: “Όπως ανέφερε στην επιστολή παραίτησης ο ίδιος πρόκειται για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που κάνει αποδεκτή την παραίτησή του, σεβόμενη την απόφασή του. Ουδείς αναντικατάστατος”

Ο κ. Τσιμπανάκος αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι, τον οποίο υπερασπίστηκε λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν θεωρώ πως αποτύχαμε με τον σχεδιασμό της ομάδας, βάσει και του προβλήματος με την αδειοδότηση. Έγιναν και λάθη, όμως τον Ιανουάριο προχωρήσαμε σε διορθωτικές κινήσεις. Πιστεύω πως το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ψυχολογικό και πιστεύω οι παίκτες μαζί με τον προπονητή θα βρουν τη λύση”

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις