Για το θετικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου σήμερα στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, απέναντι στην Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Χωρίς τους Αργεντινούς

Η αποστολή της Νίκης Βόλου που βρίσκεται από χθες στην Καρδίτσα αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Λούκας Γκαρσία και ο τραυματίας Αντόνιο Ροχάνο.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Κυρίτσης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Mέτσε Στοΐνοβιτς, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Μιράντα, Βασιλείου, Τζιώρας, Κουσκουνάς.

Με όπλο την έδρα της η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει καταφέρει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα να μην απολέσει, ούτε έναν βαθμό στην έδρα της, έχοντας 8 νίκες σε 8 αγώνες, με συνολικό σκορ 18:2. Ο κόσμος της ενθουσιασμένος από την πορεία της, μετατρέπει σε έδρα το Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας και αποτελεί τον 12ο παίκτη για το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη.

Οι γηπεδούχοι δεν συνηθίζουν να ανακοινώνουν αποστολή όμως το βέβαιο είναι πως από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Χουάν Λαρέα που αποβλήθηκε στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη.

Καδδάς ο ρέφερι της αναμέτρησης

Ο Παναγιώτης Καδδάς, από τον σύνδεσμο Αχαΐας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, ανάμεσα στην ΑΣΑ και τη Νίκη. O Καδδάς έχει “σφυρίξει” ξανά τη Νίκη στις 2 Φεβρουαρίου του 2020, για το πρωτάθλημα της Football League, σε αναμέτρηση με αντίπαλο το Αιγάλεω, στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Πατρινό ρέφερι, τότε, να έχει κάνει… “δώρο” στην ομάδα της Αθήνας ένα πέναλτι που ουδέποτε έγινε, με το οποίο προηγήθηκε το “Σίτι” στο σκορ, για το τελικό 1-1. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας) και Γιάννης Καραλής (Ηλείας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Ανδριανός, επίσης από το σύνδεσμο Αχαΐας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Μπλούνας από τη Φθιώτιδα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις