Ολυμπιακός Βόλου: Γιατί είναι “τελικός” με ΠΑΟΚ Β’

Έναν κανονικό “τελικό”, από τους πολλούς που θα βρει μπροστά του, δε θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε, πως έχει να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, το μεσημέρι της Τετάρτης (2/3, 15:00), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, στη Νεάπολη, βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων ορισμένων συνδιεκδικητών του, στη μάχη της παραμονής.

Συγκεκριμένα, μετά τα μεγάλα “τρίποντα” των Απόλλωνα Λάρισας και Τρικάλων, σε Ρέντη και Καυτανζόγλειο, αντίστοιχα, η ζώνη του υποβιβασμού ανέβηκε στους 19 βαθμούς, έξι πόντοι περισσότεροι από τη συνολική βαθμολογική συγκομιδή των ερυθρολεύκων. Παράλληλα, ο βαθμός που απέσπασε η Καβάλα στα “Πηγάδια” χθες έφερε τον Ολυμπιακό μόνο του, πλέον, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, γεγονός που, ενδεχομένως, φέρει ψυχολογική ζημιά και πίεση στους ποδοσφαιριστές του.

Στο πλαίσιο αυτού, η ομάδα του Βασίλη Βούζα χρειάζεται πάση-θυσία να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ που πρέπει να κερδίσει στη Νεάπολη, γήπεδο στο οποίο έχει πάρει “τρίποντο” μόλις μία(!) φορά φέτος, στις 24 Νοεμβρίου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου (3-2).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις