Καθάρισε από τη βούλα την Ξάνθη ο Ηρακλής

Με γκολ-πέναλτι του συνήθη ύποπτου Ματίας Τόμας στο 10′ ο Ηρακλής πήρε μια σημαντική νίκη (1-0) απέναντι στη Ξάνθη που απώλεσε και τις τελευταίες ελπίδες που διατηρούσε για να επιστρέψει στη μάχη της ανόδου.

Την επιστροφή του στις νίκες πανηγύρισε την Πέμπτη (3/3) ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε 1-0 στο «Καυτανζόγλειο» επί της Ξάνθης, στο πλαίσιο της εξ αναβολής (14ης) αγωνιστικής του βόρειου ομίλου της Super League 2.

Ο «Γηραιός» έφτασε στη νίκη χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Ματίας Τομάς στο 12′, παράβαση που κέρδισαν οι γηπεδούχοι ύστερα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Έκτοτε διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα όντας ανώτεροι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Μάλιστα, η ομάδα του Κωνσταντίνου Γεωργιάδου είχε και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάκκο στο 57′.

Oι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπαλικτσής, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Πήλιος, Πατράλης, Ναπολιτάνο, Τότσκα, Τόμας, Κάκκο, Καρτσαμπάς.

ΞΑΝΘΗ (Ζόραν Βούλιτς): Γιακουμής, Πολίμος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μπάτζιςο, Γκόμες, Δόρης, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά, Γκάβριτς, Διαμαντόπουλος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις