Ξεκούραση κι επιστροφές “μεταμορφώνουν” τη Νίκη

????????????????????????????????????

Τον πραγματικό της αγωνιστικό εαυτό φαίνεται πως βρίσκει, τις τελευταίες εβδομάδες, η Νίκη Βόλου, μετρώντας δύο νίκες και μία εκτός έδρας ισοπαλία, κόντρα στην Αναγέννηση των σερί νικών στην Καρδίτσα.

Φαίνεται πως τα επιχειρήματα του Αλέκου Βοσνιάδη, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, περί μεγάλης σωματικής και ψυχολογικής κόπωσης, από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ανά τρεις μέρες, και του μόνιμα γεμάτου απουσιολογίου του μόνο… δικαιολογίες δεν ήταν. Από τη στιγμή που η Νίκη άρχισε να αγωνίζεται ανά εβδομάδα και -σχετικά ακόμα- πλήρης, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, παίρνει τα αποτελέσματα που επιθυμεί και, σταδικά, αναρριχάται στον βαθμολογικό πίνακα. Επτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις, με ποδοσφαιρικό θέαμα ουσίας και τακτική προσήλωση των παικτών που αγγίζει το… “άριστα” στους βαθμούς του τεχνικού τιμ.

Με 11 ακόμα αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η Νίκη δείχνει πως δύναται, ειδικά σε αυτούς τους αγωνιστικούς ρυθμούς, να πετύχει εύκολα τους φετινούς της αγωνιστικούς στόχους που ήταν το “πλασάρισμά” της στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Και αύριο, μάλιστα, κόντρα στην Ξάνθη, στα “Πηγάδια”, έχει μία μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει μία “ανάσα” από την πρώτη τετράδα, σε περίπτωση διπλού, απέναντι στους “Ακρίτες” που διανύουν ένα χρονικό διάστημα αγωνιστικής κρίσης, με ορισμένα ατυχή αποτελέσματα και αλλαγή προπονητή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις