Σημαντική νίκη για Νέους Αθλητές με Ανάληψη (photos)

Σ’ ένα ματς που δεν ήταν για καρδιακούς οι Νέοι Αθλητές αναδείχθηκαν νικητές με αντίπαλο την Ανάληψη στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα του Απόστολου Καμακά καθώς την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε νικήτρια από τη Νίκαια με αντίπαλο την τοπική Νίκαια 2012.

Το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων αιφνιδίασε την Ανάληψη που έμεινε πίσω στο σκορ στην αρχή του 1ου δεκαλέπτου. Βρίσκοντας τα πατήματά της η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα ροκάνισε τη διαφορά, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 23-20. Στο 2ο δεκάλεπτο η Ανάληψη είχε τον έλεγχο, με τους Νέους Αθλητές να κάνουν την αντεπίθεση και να παίρνουν το προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου.

Στην 3η περίοδο η άμυνα ζώνης που εφάρμοσαν οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν επιθετικά το συγκρότημα του Απόστολου Καμακά με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει και στους 12 πόντους. Με αντεπίθεση διαρκείας οι κυανόλευκοι ροκάνισαν τη διαφορά και εκμεταλλευόμενοι τις λάθος επιλογές των παικτών του Γιώργου Βλιώρα στις τελευταίες επιθέσεις, οι Νέοι Αθλητές έφτασαν σε μία σπουδαία νίκη με σκορ 75-74.

Δεκάλεπτα: 23-20, 36-34, 55-55, 75-74

Νέοι Αθλητές Νίκης (Απ. Καμακάς): Μανωλόπουλος 11 (1), Καραθανάσης 4, Θέος 4, Σκαμάγκας 23 (6), Τύμπας 14 (2), Νικολόπουλος 17, Σούλης 2, Φάρκωνας, Κοντογιάννης, Λωρίτης, Ανδρεόγλου, Πανιόπουλος.

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Αποστολακόπουλος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις