Καβακάς: «Τελικός με Θεσπρωτό»

Στην αξιοποίηση των ευκαιριών κρίθηκε το παιχνίδι με τη Βέροια, υποστήριξε ο Τίμος Καβακάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Νεάπολης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως το επόμενο ματς με τον Θεσπρωτό είναι τελικός και για τις δύο ομάδες και παιχνίδι έξι πόντων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr

«Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Παίζαμε με μία ομάδα που δείχνει πως μόνο τυχαία δεν είναι στην πρώτη θέση. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, παρά το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, τα προβλήματα που είχαμε και αυτά που προστέθηκαν πριν από το παιχνίδι με την απουσία του Ξύδα, η εικόνα μας αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία.

Η διαφορά στο σημερινό παιχνίδι ήταν ότι η Βέροια έκανε τρεις ευκαιρίες κι έβαλε δύο γκολ, ενώ εμείς κάναμε δύο ευκαιρίες και δεν βάλαμε κανένα γκολ.

Χάσαμε ένα παιχνίδι, προχωράμε στο επόμενο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Έτσι κι αλλιώς εμείς τα παιχνίδια τα κοιτάζουμε με το ίδιο “μάτι”. Δεν έχουμε το δικαίωμα να ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Θα πάμε την Κυριακή, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε και να κερδίσουμε»

Για το αν έγινε κάποια διαχείριση παικτών στο δεύτερο ημίχρονο: «Όντως κάναμε μία διαχείριση, θέλαμε κάποια παιδιά να είναι φρέσκα για την Κυριακή και προς το τέλος όταν είδαμε ότι η ροή του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμη και τα δέκα λεπτά είναι ανάσες για κάποιους ποδοσφαιριστές».

Για το αν είναι παιχνίδι έξι πόντων το ματς με τον Θεσπρωτό: «Είναι ένα παιχνίδι που θα το χαρακτήριζα τελικό και για τις δύο ομάδες»

Όσον αφορά τη Βέροια  ο κ. Καβακάς επισήμανε πως πρόκειται για μία ποιοτική ομάδα που αν της δώσεις την ευκαιρία θα σου βάλει γκολ και αυτή ήταν η διαφορά στη σημερινή αναμέτρηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις