Σε Σάμο και Τρίκαλα ο Κένταυρος Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Την Κυριακή 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο 13ος ημιμαραθώνιος Τρικάλων με εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και τερματισμό στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.  Ο αγώνας κατάφερε να προσελκύσει πάνω από χίλιες συμμετοχές στα 21 χλμ. και 600 περίπου στα 5χλμ. παρά το κρύο που επικρατούσε.

Ο Κένταυρος Βόλου  έλαβε μέρος με  τέσσερις δρομείς που έτρεξαν στον ημιμαραθώνιο  και ήταν οι εξής:

Δημήτρης Φράγκος 1:15:29 και 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία.

Χρήστος Γιάννης 1:29:22

Γιώργος Κώστας 1:41:07

Χάρης Κράλλης 2:04:37

Στα 5χλμ. έτρεξαν επίσης ο Κώστας Κυριαζής και ο Ανάργυρος Ζαφειρίου.

Παράλληλα στο Βαθύ της Σάμου έγινε την Κυριακή και ο 5ος Ημιμαραθώνιος Σάμου «Πυθαγόρας ο Σάμιος» που περιλάμβανε και διαδρομή 4 χλμ.

Η Εύη Μοσχονησιώτη, ο Τάσος Κούφιος και οι μικρές τους, Ιωάννα και Αριάδνη πήραν μέρος   στον αγώνα εκπροσωπώντας τον Κένταυρο στη μακρινή Σάμο.

Την Κυριακή  20 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ο «1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Παλιουρίου» που είχε αναβληθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.  Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι όλες οι εγγραφές μεταφέρονται και ισχύουν για την Κυριακή, όπως και τα νούμερα που έχουν παραλάβει οι δρομείς.

Τον αγώνα διοργανώνουν για πρώτη φορά στον οικισμό Παλιούρι-Διμηνίου ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Παλιουρίου “Ο Αγ. Νικόλαος”, ο  ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Βόλου, η Δ/νση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το ULTRA PELION TRAIL , υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και με την υποστήριξη συλλόγων – φορέων της περιοχής. Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει διαδρομές 10χλμ. και 5χλμ. καθώς και αγώνα για παιδιά δημοτικού και η εκκίνηση για τα 5 χλμ. θα δοθεί στις 10:30 στο χώρο “Ελαιοτριβείο Γαλάνη” του Πολιτιστικού- Αναπτυξιακού Συλλόγου, ενώ για τα 10χλμ. στις 11:30 στον ίδιο χώρο στο Παλιούρι Διμηνίου. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει  μετά την εκκίνηση των 10χλμ και οι εγγραφές για τα παιδιά θα γίνονται την ημέρα του αγώνα.

Επόμενο αθλητικό ραντεβού στις 17  Απριλίου   2022 στη Ν. Αγχίαλο, όπου θα πραγματοποιηθεί  ο «1ος Αγώνας Δρόμου Ν. Αγχιάλου» με αποστάσεις 10 και 5χλμ., καθώς και παιδικό αγώνα, σε ασφάλτινη επίπεδη διαδρομή. Θα ακολουθήσει σύντομα προκήρυξη και έναρξη εγγραφών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις