Για τη …Νίκη στην Καβάλα (pregame)

Η Νίκη Βόλου έχει αποδείξει έμπρακτα πως σε κάθε της αγώνα παλεύει για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα (20/03, 14:45) στην Καβάλα απέναντι στην τοπική, ομώνυμη ομάδα που ομολογουμένως καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και η κλεψύδρα αδειάζει. Οι «Βολιώτες» θέλουν να τερματίσουν σε όσο το δυνατό ψηλότερη θέση και για τον λόγο αυτό θα «χτυπήσουν» όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε το πρωταθλήματος.

Η κυανόλευκη αποστολή ταξίδεψε στην Καβάλα με 18 ποδοσφαιριστές καθώς απουσιάζουν οι τραυματίες Τζιώρας και Βλαχομήτρος, οι τιμωρημένοι Ανδρέου και Κυριακίδης όπως και ο νεαρός Στοΐνοβιτς που αγωνίστηκε με την Κ20.

Οι 18 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Κυρίτσης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Μέτσε, Γκαρσία, Κάσσος, Μιράντα, Βασιλείου, Ροχάνο, Κουσκουνάς.

Από δέκα έγιναν δύο οι απουσίες της Καβάλας

Σε μία πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησε η Καβάλα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, εκδίδοντας μία ανακοίνωση που προεξοφλούσε πως στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα, θα είχε δέκα απουσίες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των καβαλιώτικων μέσων ενημέρωσης μία μέρα πριν το παιχνίδι οι απουσίες από δέκα έγιναν δύο κι αυτές λόγω καρτών.

Θυμίζουμε πως στην ανακοίνωση του ΑΟΚ τη Δευτέρα είχε γραφτεί πως θα απουσιάζουν οι εξής παίκτες:Patrick Ebert, Απόστολος Στικας, Milos Spasic, Bogdan Stamenkovic, Γιάννης Καζαντζίδης, Νίκος Σαμπανίδης, Dino Musija, Δημήτρης Θωμαΐδης, Sunday Alimi, Yannis Ammour.

Στο χθεσινό (19/03) ρεπορτάζ του proininews.gr οι μόνοι παίκτες που θεωρούνται σίγουρες απουσίες, είναι αυτές των Έμπερτ και Καζαντζίδη που θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής καθώς συμπλήρωσαν κάρτες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Αλεξάντερ Νούρι.

Η εκτίμηση της «Πρωϊνής» για την ενδεκάδα των Αργοναυτών είναι η εξής: Τερματοφύλακας πάντως θα είναι ο Κυρίτσης ενώ δεξιά στη θέση του τιμωρημένου Καζαντζίδη, ίσως παίξει βασικός ο Καραγιάννης. Αριστερά ο Σπάσιτς αν είναι έτοιμος, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Στίκας και ένας από τους Πανουργιά- Αρμάλας. Στη μεσαία γραμμή ο Θωμαΐδης μάλλον πρέπει να θεωρείται σίγουρος ενώ βασικός ίσως ξεκινήσει ο Μπελεβώνης. Αν παίξει από την αρχή ο Σαμπανίδης, τότε ο Καϊούμπι ίσως βρεθεί ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Στα πλάγια σίγουρος ο Σταμένκοβιτς ενώ θέση διεκδικούν ο Αμμούρ με τον Αλίμι.

Ντάουλας από τη Δυτική Αττική

Την αναμέτρηση Καβάλα – Νίκη Βόλου  θα διευθύνει ο Φώτης Ντάουλας από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Κουφός από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Θεόδωρος Αϊνάλης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής) και παρατηρητής ο Αναστάσιος Ντοσίδης (Θράκης).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις