Πρόταση από ΤΣΣΚΑ σε Δέδα για βοηθός του Ιτούδη!


Μοιράσου το άρθρο

Μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Πιστιόλη για τη Γαλατάσαραϊ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσέγγισε τον Στέφανο Δέδα, προσφέροντάς του συμβόλαιο για τη θέση του assistant coach, στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη.

Η αποχώρηση του Ανδρέα Πιστιόλη από το τεχνικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με προορισμό τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στον πάγκο της “αρκούδας”. Ένα κενό, το οποίο οι διοικούντες τον σύλλογο φιλοδοξούν να καλύψουν με ένα άλλο εξέχων μέλος της ελληνικής προπονητικής σχολής.

Ο λόγος για τον Στέφανο Δέδα, ο οποίος δέχθηκε πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκειμένου να μετακομίσει άμεσα στη MegaSport Arena και να εργαστεί στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο 39χρονος τεχνικός, που διαθέτει εμπειρία από το εξωτερικό (έχει εργαστεί επί σειράς ετών σε Σλοβενία, Ρωσία, Τουρκία και Ισραήλ) δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΚΑΕ ΑΕΚ, πλην όμως η συγκεκριμένη προοπτική δημιουργεί νέα δεδομένα.

Προς ώρας, δεν έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο πάντως αναμένεται να κλείσει σύντομα, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις