Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου (pregame)

Την ευκαιρία να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού έχει σήμερα (23/03, 3 μ.μ.) ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνιζόμενος κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, στη Νέα Ευκαρπία. Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την 21η αγωνιστική όμως είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων.

Οι ερυθρόλευκοι με νίκη πιάνουν στους 23 βαθμούς, τους σημερινούς αντιπάλους τους κι επειδή έχουν κερδίσει το ματς της Νεάπολης (3-2) αποκτούν πλεονέκτημα στην υπόθεση παραμονή.

Ο Τίμος Καβακάς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Όσκαρ Σιαφά, ο οποίος κλήθηκε από την εθνική ομάδα της χώρας του κι έχει ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα του. Στα πιτς παραμένουν για διάφορους λόγους οι Κόκας, Κωνσταντίνου, Μανάφοφ, Κόμνος, Φουρίκης, Ρηγόπουλος και Πέλκας.

Στην αποστολή που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, μετέχουν 21 παίκτες που είναι οι εξής: Ασαμόα, Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Νάνι, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου Χατζής.

Χωρίς Σουντουρά ο Απόλλων

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του ο Απόλλων Πόντου, έχοντας προηγηθεί αυτά με Αναγέννηση Καρδίτσας και Απόλλωνα Λάρισας που έληξαν ισόπαλα με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ώστε να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους, στη μάχη της παραμονής. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδι μετρούν μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, δείχνοντας ομάδα που αρνείται να χάσει και μάλιστα με δυνατούς αντιπάλους όπως η ΑΕΛ και η ΑΣΑ.

Ο Απόλλων δεν ανακοίνωσε αποστολή, όμως ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του μία πολύτιμη μονάδα, τον Ουσμάν Σουντουρά, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Στον τελευταίο αγώνα ο Απόλλων παρατάχθηκε με την εξής ενδεκάδα: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Σουντουρά, Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου (79′ Ιντζίδης), Καλογέρης, Κουακού (90′ Φράγκος), Αμαραντίδης, Ελλέ.

Η Λαρισαία Τσιοφλίκη, η ρέφερι του αγώνα

Την αναμέτρηση θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί της θα είναι οι Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας) και Λευτέρης Βογιατζής Καρδίτσας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις