Οπαδική βία: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στον 15χρονο

Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους δύο τελευταίους εμπλεκόμενους για την οπαδική επίθεση σε 15χρονο, στην παραλιακή Λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, στις 29 Ιανουαρίου. Πρόκειται για έναν 19χρονο ημεδαπό και έναν 17χρονο αλλοδαπό.

Η Αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνά της για την πλήρη εξιχνίαση και ταυτοποίηση στοιχείων των δύο τελευταίων εμπλεκόμενων ατόμων στην επίθεση σε 15χρονο με οπαδική κίνητρα, στην παραλιακή Λεωφόρο στις 29 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν 19χρονο ημεδαπό και έναν 17χρονο αλλοδαπό, για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία για την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας που αφορά σε επίθεση με οπαδικά κίνητρα, η οποία έλαβε χώρα την 29-01-2022, στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης με την ταυτοποίηση των στοιχείων και των δύο τελευταίων εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό και 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση”.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις