Οι υποψήφιοι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής

Λίγες αγωνιστικές έμειναν για τη λήξη του πρωταθλήματος στους επτά ομίλους της Γ’ Εθνικής, με την ανάδειξη του πρωταθλητή σε κάθε όμιλο που θα διεκδικήσει την άνοδό του στη SL2, σε ορισμένους ομίλους να εξελίσσεται σε θρίλερ

Πάμε να δούμε σε κάθε όμιλο τους πρωτοπόρους που διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή:

1ος όμιλος

Απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την πρώτη από αυτές να διεξάγεται σήμερα (23/3). Εκεί ο πρωτοπόρος Αγροτικός Αστέρας κοντράρεται με τον δεύτερο Πανδραμαϊκό. Σε περίπτωση που ο Αγροτικός Αστέρας νικήσει ή το ματς λήξει ισόπαλο τότε κατακτά μαθηματικά τον τίτλο και στέφεται πρωταθλητής του 1ου ομίλου.

Βαθμολογία:

  1. Αγροτικός Αστέρας 42
  2. Πανδραμαϊκός 33

2ος όμιλος

Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος όλα είναι ανοικτά. Ο Μακεδονικός μπορεί να είναι πρώτος με 37 βαθμούς όμως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Βαθμολογία:

  1. Μακεδονικός 37
  2. Κοζάνη 32
  3. Εδεσσαϊκός 29
  4. ΑΕ Ποντίων 27
  5. Ποσειδώνας Μηχανιώνας 26

3ος όμιλος

Μόλις δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και δύο ομάδες διεκδικούν επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή, ισοβαθμώντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Βαθμολογία

  1. ΑΟ Υπάτου 48
  2. Ηρακλής Λάρισας 48

4ος όμιλος

Και εδώ θέλουμε δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η Παναχαϊκή μπορεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, όμως δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο.

Βαθμολογία

  1. Παναχαϊκή 53
  2. Τηλυκράτης Λευκάδας 48

5ος όμιλος

Μπορεί να έχουμε δύο αγωνιστικές να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα όμως υπάρχουν ματς που έχουν αναβληθεί και για κάποια από αυτά η τύχη τους θα κριθεί στο δικαστήριο.

Βαθμολογία

  1. Ηλιούπολη 42
  2. Φωστήρας 36

6ος όμιλος

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, όμως και εδώ έχουμε παιχνίδια που έχουν αναβληθεί και διπλή συγκατοίκηση στην κορυφή.

Βαθμολογία

  1. Προοδευτική 38
  2. Εθνικός Πειραιώς 38
  3. Πανελευσινιακός 34

7ος όμιλος

Δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος δυο ομάδες, ΠΑΟ Ρουφ και Πανιώνιος, διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή με προβάδισμα στην πρώτη.

Βαθμολογία

  1. ΠΑΟ Ρουφ 37
  2. Πανιώνιος 34

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις