Aκόμη ένα βήμα προς τον τίτλο ο Πύρασος

?????????????????????????????????

Ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο για την ομάδα του Πυράσου, που νίκησε 1-0 τον μαχητικό Τοξότη και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στα πλέι οφ με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση κι ενώ απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου είχε καλή στιγμή στο 1′ με σουτ του Παπαδόπουλου από πλάγια αριστερά που πέρασε παράλληλα με την εστία, στο 17′ με τον Κατή σε καλή θέση αλλά η λόμπα του πήγε πάνω στον τερματοφύλακα του Τοξότη, στο 41′ με τον Αραπίτσα να μην μπορεί να σκοράρει σε κλασική ευκαιρία, τετ-α-τετ. Στο 44′ ο Πύρασος ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κωνσταντάκου, το ματς συνεχίστηκε και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ακυρώθηκε τέρμα για οφσάιντ και στο 60′ έγινε το 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Οικονόμου, που κέρδισε ο Αραπίτσας σε ανατροπή του, ύστερα από φοβερή μπαλιά του Ροτζέριο.

Πύρασος: Κεφαλάς, Μπόλης (57′ Ροτζέριο), Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης, Κατής (69′ Ζενούνης), Αραπίτσας (88′ Γκαραβέλας), Οικονόμου, Ζάχος, Νίνος (57′ Καραγιώργος).
Τοξότης: Μπράνος, Παναγιώτου, Χλωρός (75′ Γερακινής), Νταγκούλης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Σιγαλάκος, Μάστορας (87′ Γιωτόπουλος), Δενελάβας, Κωνσταντάκος, Μπραχόλι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις