Στενεύουν τα περιθώρια για τον Ολυμπιακό Βόλου – Θέλει αποτέλεσμα στην Αριδαία (pregame)

Η κλεψύδρα αδειάζει, οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και τα περιθώρια για τον Ολυμπιακό Βόλου στενεύουν επικίνδυνα και κάθε βαθμολογική απώλεια μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην τελική σούμα. Έτσι σήμερα (30/03, 3 μ.μ.), στην Αριδαία, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παλέψουν κόντρα στον τοπικό Αλμωπό για να πάρουν ότι μπορούν. Οι τρεις βαθμοί θα αποτελέσουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ωστόσο και ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αποδειχθεί χρυσός στο τελικό άθροισμα.

Η αποστολή για το συγκρότημα του Τίμου Καβακά δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς πέρα από τον βαθμό δυσκολίας λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, στον Βόλο θα παραμείνουν οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς των ερυθρολεύκων. Οι απουσίες των Φιλίποβιτς, Στάμου και Γραικού υποχρεώνουν τον Καβακά να καταφύγει σε λύσεις ανάγκης κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που διαθέτει μία επίθεση που βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και σ’ αυτό έχει βοηθήσει η εκτελεστική ικανότητα του Χρήστου Ρόβα που έχει πετύχει τα 17 από τα 32 γκολ της ομάδας του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου αποτελείται από 20 παίκτες που είναι οι εξής: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Μάνγκα, Νάνι, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Κατσούκης, Κόλα, Κόμνος, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Σκοπελίτης, Χατζής.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Φιλίποβιτς, οι τραυματίες Στάμου, Γραικός, Κόκας, καθώς και οι Κωνσταντίνου, Μανάφοφ, Ασαμόα, Φουρίκης και Ρηγόπουλος.

Θέλει να «κλειδώσει» την παραμονή ο Αλμωπός

Ο Αλμωπός Αριδαίας έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής, 31 πόντους, θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό με την παραμονή και στη συνέχεια να αναρριχηθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Την προηγούμενη αγωνιστική απέδειξε κόντρα στη φορμαρισμένη Νίκη Βόλου πως δίκαια βρίσκεται μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, βάζοντας δύσκολα στο συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη που χρειάστηκε τη συνδρομή του Μπάγιτς για να κατακτήσει τη νίκη και το τρίποντο.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Τυριακίδης στο ματς του Πανθεσσαλικού ήταν οι εξής: Ντόκιτς, Σουλιώτης, Σέχου, Γιαλαμούδης (80′ Πρίκας), Παρασκευάς, Ζαχαρός (80′ Τριανταφυλλάκης), Κολλαράς, Ασλαμπάλογλου (69′ Κέρθι), Γιουκούδης (69′ Μπακουτσής), Ρόβας, Πέττας (69′ Ρίβας).

Τάσης από την Ένωση Ηπείρου

Την αναμέτρηση Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Βόλου την Τετάρτη (30/3) στις 15:00 θα διευθύνει ο Γιώργος Τάσης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Μποζατζίδης και Νίκος Τυριακίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας και παρατηρητής του αγώνα ο Γιώργος Φωτιάδης (Σερρών).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις