“Καρφιά” των οργανωμένων της ΑΣΑ: “Όλη η Καρδίτσα έτρεχε στα πρακτορεία…”


Μοιράσου το άρθρο

Καταπέλτης η ανακοίνωση των οργανωμένων της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά την ήττα και τον τρόπο που ήρθε από τον Πανσερραϊκό. “Η εικόνα να τρέχει όλη η Καρδίτσα και όχι μόνο στα πρακτορεία για να βγάλει κέρδος στο όνομα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δεν μας αντιπροσωπεύει” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Ultras Gate 3.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς για εμάς αλλά και για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ η ποδοσφαιρική χρονιά τελειώνει εδώ. Είπαμε θα κάνουμε ταμείο στο τέλος αλλά τα γεγονότα μας έφτασαν στο σημείο να πάρουμε κάποιες αποφάσεις.
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε με την ιδέα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Προειδοποιήσαμε από την αρχή όπως έχουμε κάνει και όλα τα χρόνια, ότι θέλουμε μια καθαρή και τίμια ομάδα και όπου φτάσει.
Όταν υπήρχαν αρνητικά αποτελέσματα, ήμασταν εκεί και συσπειρωθήκαμε ακόμα πιο πολύ με την ομάδα την ώρα που κάποιοι άλλοι έκαναν αρνητική κριτική και τους προπονητές της κερκίδας.
Στηρίξαμε και ήμασταν μπροστάρηδες στην προσπάθεια που έγινε φέτος. Όμως ειδικά το χθεσινό μας αηδίασε. Η εικόνα να τρέχει όλη η Καρδίτσα και όχι μόνο στα πρακτορεία για να βγάλει κέρδος στο όνομα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δεν μας αντιπροσωπεύει. Για εμάς η ιδέα της καψούρας που στηρίζουμε όλα τα χρόνια δεν έχει κατηγορίες, ούτε στημένους αγώνες και στοιχήματα. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν θα φανούν από αύριο .
Και οι κουφοί άκουσαν και οι τυφλοί είδαν…
ΥΓ.1 Μπράβο στην ομαδάρα μπάσκετ για τη νίκη γιατί μόνο αυτή είχε αγώνα το ΣΚ. Θα είμαστε δίπλα σας και στους επόμενους τελικούς.
ΥΓ.2 ΑΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις