ΝΙΚΗσε και τα Τρίκαλα …NEXT

Την έκτη της συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Νίκη Βόλου κερδίζοντας τον Α.Ο. Τρίκαλα πιο εύκολα κι απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη κυριάρχησε από το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης και μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο έχει πετύχει δύο τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Παναγιωτίδης στο 4′ με τον Κουσκουνά να κάνει το 0-2 στο 10′. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Βασιλείου δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου.

Η Νίκη Βόλου με ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται την Πέμπτη, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, την ΑΕΛ, με στόχο να διευρύνει ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί και να σταθεροποιηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα που από σήμερα φιγουράρει χωρίς συγκάτοικο.

Το ματς

Με στόχο να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο ώστε να μπορεί να κάνει διαχείριση στο δεύτερο, όταν θα είχε κόντρα τον δυνατό αέρα που φυσούσε στο γήπεδο της Καλαμπάκας, μπήκε η Νίκη Βόλου στον αγωνιστικό χώρο του «Βασίλης Καρακίτσιος» απέναντι στον Α.Ο. Τρικάλων. Μόλις στο 4’ ο Παναγιωτίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ από κοντινή θέση μετά από γέμισμα του Αθανασίου. Ένα λεπτό νωρίτερα η Νίκη είχε προειδοποιήσει με σουτ του Βασιλείου που πέρασε άουτ. Πριν συμπληρωθεί το 10ο λεπτό οι Βολιώτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με πρωταγωνιστή έναν πρώην «Τρικαλινό». Ο Περλέσι απόκρουσε την κεφαλιά του Βασιλείου, όμως δεν μπόρεσε να βγάλει και το πλασέ του Κουσκουνά που καιροφυλαχτούσε, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τη Νίκη να καθαρίζει το ματς από νωρίς.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη συνέχιζε να πιέζει στην πρώτη πάσα επιδιώκοντας το λάθος των αντιπάλων ώστε να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα που θα έριχνε τίτλους τέλους στον αγώνα. Στο 13’ Κουσκουνάς έκλεψε από τον Ιωαννίδη, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως δεν μπόρεσε να γυρίσει προς την εστία με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Το σκορ παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Νίκη επιδίωξε να πετύχει το τρίτο τέρμα χωρίς όμως να εκβιάζει καταστάσεις. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη με τους τυπικά γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν ώστε να ελπίζουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Ο Περλέσι κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ ενεργώντας σωτήρια για την ομάδα του τόσο στο 62’ όταν απόκρουσε σουτ του Κυριακίδη μέσα από την περιοχή, όσο και στο 78’ σε πλασέ του Πάνου από τα πέντε μέτρα. Στο 85’ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Πάνο, περνώντας δίπλα από το δεξί δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε, όμως τρία λεπτά αργότερα η Νίκη πέτυχε το τρίτο τέρμα που δικαιούταν. Σκόρερ ο Θωμάς Βασιλείου με πλασέ μέσα από την περιοχή.

AO Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι, Γκοβίνας, Ριζογιάννης, Ιωαννίδης, Μυλόπουλος (59’ Φουτσίνι), Ευθυμίου, Κλεμέντε, Ζησόπουλος (75’ Γκιντεκέ)

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κυρίτσης (82’ Τσιμπούκας), Αθανασίου, Αλιατίδης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (73’ Στοΐνοβιτς), Τσουκαλάς, Βασιλείου, Βλαχομήτρος (73’ Τζιώρας), Κουσκουνάς (73’ Πάνος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις