«Εγώ και στη Γ’ Εθνική»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τρίτη (8/3) ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Ποτής Τσιριμπής, στην οποία έκανε τον οικονομικό απολογισμό της ΠΑΕ.

Αιτία της κίνησης αυτή, στάθηκε η δήλωση που είχε κάνει μετά το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό ο παίκτης των Αχαιών Σήφης Λαμπρόπουλος, στην οποία υποστήριξε ότι ορισμένοι από τους συμπαίκτες του δεν έχουν να φάνε.

Παράλληλα από τα στοιχεία τα οποία έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος του αχαϊκού συγκροτήματος, προκύπτει ότι μέχρι στιγμής η ΠΑΕ έχει δαπανήσει για την τρέχουσα σεζόν 1,1 εκατομμύριο ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δίνουμε συνέντευξη για να αποκαταστήσουμε με αριθμούς όσα γραφτήκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες και έχουν αφήσει κακή εικόνα στην ομάδα. 

Αυτή η διοίκηση έχει ξοδέψει 1.170.00 από το καλοκαίρι και έχουμε εδώ όλα τα χαρτιά με τα χρήματα που έχουν δοθεί. Σας αναφέρω επιγραμματικά τα εξής: 

Προκαταβολές συμβολαίων: 85.000 

ΠΓΕ 15.000 

Παμπελοποννησιακό (Δήμος): 10.000 

Πρόστιμα 45.000 

Εγγυητική: 25.000 

Διαμονές παικτών 35.000 

Έργα Αγυιάς: 12.000 

Διαιτησίες: 35.000 

ΙΚΑ-Εφορία: 50.000

Μισθοδοσία παικτών 70.000

Προπονητικό τιμ: 20.000

Δόσεις συμβολαίων: 65.000 

Γραφεία-Υπάλληλοι: 15.000 

Παλιές οφειλές: 80.000

Έχουν επίσης δοθεί χρήματα σε ΕΠΟ, ΠΣΑΠ, σε ξενοδοχεία που όφειλε η Παναχαϊκή, σε πρώην παίκτες της ομάδας και διάφορα αλλά. Είναι όλα γραμμένα εδώ και θα σας τα δώσουμε να τα δείτε. Αυτά κάνουν το ποσό των 1.150.000 ευρώ για μια διοίκηση που την βρίζουν και που όπως λένε πεινάνε οι παίκτες». 

Ο παράγοντας των «κοκκινόμαυρων», απαντώντας σε ερωτήσεις που του τέθηκαν, αναφέρθηκε στην ευθύνη που έχει στην ομάδα, για την κρούση που δέχτηκε για την ΠΑΕ, καθώς επίσης και γιατο ότι ορισμένοι θέλουν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά οι βασικότερες τοποθετήσεις του:

-«Έχουμε ευθύνη στην ομάδα και πρώτος εγώ, αλλά παραμυθιάστηκα από την πόλη».

– «Κάποιοι δεν περίμεναν ότι θα αντέξω αλλά εγώ αντέχω. Και να σας πω και κάτι; Η ομάδα και να υποβιβαστεί στην Γ΄ εθνική, εγώ θα την έχω πάλι και δεν πρόκειται να φύγω. (σε αυτό το σημείο ρωτήθηκε ο Ν. Ράπτης, ο οποίος είπε ότι θα υπάρξει Γ.Σ. για να αποφασίσει για το θέμα).   

– «Αν κάποιος πει ότι κονόμησε στοιχηματικά ο Ποτής από αγώνα θα τον πάρω από το σπίτι του». 

– «Κάποιος μου ζήτησε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ αλλά χωρίς να εκπροσωπεί κάποιον και χωρίς όνομα εγώ δεν δίνω τίποτα». 

– «Εγώ έστησα την ομάδα το καλοκαίρι και τώρα το πληρώνω»

– «Ορισμένοι θέλουν να υποβιβαστεί η Παναχαϊκή στην Γ΄ Εθνική».  

– «Έχουν μείνει 3 τελικοί για την παραμονή και όσοι αγαπούν την ομάδα πρέπει να το δείξουν και αυτό».

– «Όλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να φύγει ο Κούγιας και θα υπάρχουν στο γήπεδο 6 και 7 χιλιάδες κόσμος». 

-«Αν κάποιοι έχουν αδικηθεί, αυτοί είναι οι μικροί». 

-«Για την διοίκηση που έχει παίκτες που πεινάνε, να πούμε ότι το υπόλοιπά μας από Ιανουάριο-Φεβρουάριο είναι 12.000 ευρώ». 

Αναστασόπουλος: «Υπήρχαν εκκρεμότητες σε ΙΚΑ και Εφορία»

Όσον αφορά ερώτηση που του  κατατέθηκε σχετικά με το θέμα της μη έκδοσης των δελτίων των παικτών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, απάντηση στο εν λόγω ερώτημα έδωσε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Γιώργος Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά η απάντηση του:

«Υπήρχαν εκκρεμότητες σε ΙΚΑ και εφορία, όμως η διοίκηση έκανε προσπάθεια για να εκδοθούν τα δελτία με άλλους τρόπους, ωστόσο πάρα την προσπάθεια δεν κατέστη δυνατόν κάτι τέτοιο».  

Ράπτης: «Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τα Χανιά θα αγωνιστούμε στην Αγυιά»

Ένα επίσης φλέγον ερώτημα που τέθηκε στον Πότη Τσιριμπή, ήταν αυτό σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα στο γήπεδο της Αγυιάς, με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκο Ραπτή να είναι αυτός ο οποίος και απάντησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχουν γραφειοκρατικά και οικονομικά ζητήματα που έχουν καθυστερήσει την επιστροφή μας. Ψάχνουμε να βρούμε τα οικονομικότερα υλικά και επιπλέον απομένουν ορισμένες εργασίες. Πιστεύω πως είναι πιθανό στο επόμενο παιχνίδι από τα Χανιά, να αγωνιστούμε στην Αγυιά αλλά χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο».

Το παρόν στην  συνέντευξη, έδωσαν ακόμα ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Φυντάνης, αλλά και οι αρχηγοί της ομάδας της Πελοποννήσου Μιγκέλ Πέδρο και Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Ο Πορτογάλος αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες του στόχου της παραμονής της ομάδας, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να τα καταφέρουν, ενώ αναφερόμενος στο οικονομικό, τόνισε «πως υπάρχουν εκκρεμότητες ωστόσο δεν είναι μεγάλες και σε καμία περίπτωση δεν πεινάμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις