Ευγενίου: “Συνεχίζει με Γεωργιάδη ο Ηρακλής, στόχος να πρωταγωνιστήσουμε”

Τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε έκανε μέσα από τη Mikriliga.com ο Στράτος Ευγενίου.

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή αναφέρθηκε στο τι αφήνει η φετινή σεζόν στο «Γηραιό», ενώ έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα ανεβάζοντας τον πήχη για τη νέα χρονιά.

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε:

«Αναμφίβολα πρόκειται για μία πετυχημένη σεζόν για τον Ηρακλή. Όχι για την θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά για τη συνολική παρουσία της ομάδας. Ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και κατά την άποψη μου παίξαμε συνολικά το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας. Βασιστήκαμε σε νέα παιδιά τα οποία ξεπέρασαν τον εαυτό τους με την απόδοση τους, κάτι που ήταν έκπληξη ακόμα και για εμάς. Μπορούμε όμως να πάμε ακόμα ψηλότερα.

Το σημαντικό είναι ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος του Ηρακλή, αλλά και όλοι εμείς, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα ανταπεξήλθαμε σε μεγάλο βαθμό και σε οικονομικό επίπεδο παρά τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν. Κρατάμε τη φετινή μας πορεία, την εξέλιξη των παικτών που εμπιστευτήκαμε και μας έδειξαν και οι ίδιοι ότι ανέβηκαν επίπεδο και πάμε να βάλουμε το κάτι παραπάνω την επόμενη χρονιά.

Είμαι πολύ χαρούμενος από την παρουσία της ομάδας και από το ποδόσφαιρο που απέδωσαν οι παίκτες παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας τους. Είναι μεγάλο επίτευγμα για αυτούς. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν μαχητικοί, δεν χαριστήκαμε σε κανέναν μέχρι το τέλος και άπαντες εκπροσωπήσαν επάξια το μέγεθος του Ηρακλή».

Για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Ο Ηρακλής θα έχει ως στόχο του να πρωταγωνιστήσει. Να πάει ακόμα καλύτερα από τη φετινή χρονιά και να δούμε που μπορεί να φτάσει, όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Κάθε χρόνο ο Ηρακλής πρέπει να «χτίζει» και να προσθέτει κάτι επιπλέον. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φυσικά ο κόσμος. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε. Γιατί για να ανέβει μία ομάδα επίπεδο χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή από τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι τη νέα χρονιά θα παρουσιάσουμε ένα ακόμα καλύτερο προϊόν που θα ευχαριστήσει τον κόσμο μας. Τους θέλουμε δίπλα μας και υπόσχομαι ότι η ομάδα θα τους κάνει περήφανους».
Για τον προγραμματισμό που υπάρχει:

«Αρχικά να πούμε ότι μείναμε άκρως ικανοποιημένοι από το τεχνικό τιμ την χρονιά που ολοκληρώθηκε και υπάρχει συμφωνία με τον Κώστα Γεωργιάδη για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ο προπονητής θα κάνει τις εισηγήσεις του και θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Παράλληλα έχει κατατεθεί ο φάκελος μας για τη διαδικασία αδειοδότησης και πιστεύω ότι δε θα υπάρξει κανένα θέμα, καθώς έχουμε ολοκληρώσει ήδη όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα τη νέα χρονιά.

Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα προς τις υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για το καλό της κατηγορίας. Στα καλά και τα κακά είμαστε μαζί. Επομένως θα πρέπει ενωμένοι, μαζί και με τη διοργανώτρια αρχή να βάλουμε τα δυνατά μας για ένα ακόμα καλύτερο προϊόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις