Ισόπαλοι (1-1) Πηλέας και Δάφνη

Πηλέας και Δάφνη μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος και ουσιαστικά πλέον και οι δύο ομάδες αποχαιρετούν την κατηγορία. Ειδικά για την ομάδα των Αγ. Αναργύρων, μιας και έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην μάχη που δίνει για την παραμονή, πλέον μετά και το διπλό της Αγ. Παρασκευής τα όποια όνειρα υπήρχαν, εξατμίστηκαν καθώς η ψαλίδα άνοιξε στους 11 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό μέρος αυτής της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά δεν κατέφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο μιας και η βροχή και ο επιβαρυμένος αγωνιστικός χώρος τους το στέρησε. Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν στο 44’ για λογαριασμό της Δάφνης ο Τσαντόπουλος με σουτ, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε επίσης με σουτ στο 65’ ο Καμπέρης.

Συνθέσεις:

Πηλέας: Φυήγας, Καζάκης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Δημουλάς, Ε, Ματθαίου, Βαΐτσης, Βούρος, Καμπέρης, Μαργαρίτης, Μακρής, Ζουλέκου.

Δάφνη: Μπαρτσώκας, Φιλοσόγλου, Τσαντόπουλος, Αβλουγιάρης, Γκιάστας, Λούκας, Ευαγγελός, Μπρισμπέος(75’ Τερλεξής), Χιώτης, Γιούργας (55’ Γιαννακόπουλος), Σιαμέτης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις